Senzacionalne čarape koje u tren oka čine noge vitkijima
Senzacionalne čarape koje u tren oka čine noge vitkijima

Senzacionalne čarape koje u tren
oka čine noge vitkijima

Pronašli smo čarape koje su nas oduševile, jer pomažu na putu do privlačnih i vitkijih nogu iz snova! Sigurno nikada niste pomislili da vam čarape mogu pomoći u borbi protiv celulita. Pripremite se na ugodno iznenađenje, jer mi smo ih isprobali i oduševili se. Čim ih obučete instant vizualno sužavaju noge, a pomažu i u borbi protiv celulita.

Riječ je o Bauerfeind VenoTrain® čarapama koje su razvijene u Njemačkoj još 1929. godine u suradnji s medicinskim stručnjacima, a mi smo se u njih zaljubili na prvo korištenje.

Tajna VenoTrain®  čarapa leži u posebnom tkanju osmišljenom u suradnji s liječnicima i medicinskom strukom kako bi se postigao blagi kompresivni efekt koji ima učinak limfne drenaže. Na taj način, potiče se periferna cirkulaciju i izmjena limfne tekućine što rezultira smanjenjem nakupljenog celulita. Čim ih obučete primijetit ćete da su noge tanje i vitkije, i napokon ćete uspjeti obući one traperice koje čuvate već 5 godina jer su odlične, ali više ne stanete u njih.

Poboljšana cirkulacija čini kožu ljepšom, zategnutijom, a noge zdravijima. Zbog potaknute izmjene limfne tekućine s vremenom dolazi do smanjene vidljivosti celulita, a osim toga smanjuje se vjerojatnost nastanka novog celulita.

Dodatni plus koji su ove čarape zaradile kod nas je taj što smo zaboravili na nošenje rezervnih čarapa i na neugodna pucanja čim se zapne za prvi oštriji rub. Ove su čarape rađene od mješavine najlona i mikrofibre što ih čini čvrstim i izdržljivim, a ujedno lijepim i senzualnim. Dostupne su čak i u zimskoj varijanti od 140 DENa. Bauerfeind VenoTrain® ponudu pogledajte na linku.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori