Sve što vam treba da bi izgradili capsule garderobu za ljetnu sezonu

Sve što vam treba da bi izgradili capsule
garderobu za ljetnu sezonu

Iz sezone u sezonu, jednostavnost capsule garderobe uvlači se u organizaciju sve većeg broja ormara. Nekad rezervirana za minimalistice, capsule garderoba danas je postala modni fenomen koji je promijenio način na koji mnogi planiraju i organiziraju svoju sezonsku garderobu. Iako postoje brojne varijacije koje donose različite metode organizacije i različiti stupanj fleksibilnosti u broju komada koji će stvarati sezonsku garderobu, capsule metoda primjenjiva je unutar svakog ormara. Bilo da ćete se strogo držati jednog od poznatih načina njezine organizacije ili ćete ju iskoristiti kao prvi korak u stvaranju garderobe za novu sezonu, ona zasigurno donosi stupanj jednostavnosti unutar organizacije svakog ormara. Kako capsule garderoba polazi od kreiranja garderobe prema životnom stilu i paleti boja, komadi koji se nalaze unutar vaše sezonske garderobe nudit će bezbroj kombinacija koje savršeno reflektiraju vaš stil i odgovaraju vašim svakodnevnim obavezama.

Ljetna capsule garderoba u planiranje ormara istovremeno unosi poznatu jednostavnost i raskoš ljetnih uzoraka, silueta i modnih detalja. Iako se unutar capsule garderobe uvijek nalaze poznati i obožavani klasici, basic komadi i monokromna paleta boja, ljetna sezona donosi zabavni zaokret u jednostavnost ove metode.

Zadržavajući jednostavnost i svestranost svakog komada, ljetni mjeseci neke od jednobojnih komada zamijenit će prugastim uzorkom, druge ukrasiti prozračnim siluetama ili izvezenim detaljima te unijeti romantiku laganih materijala. Iako se iza capsule garderobe nalazi vrlo osoban pristup svakom ormaru, u nastavku vam donosimo nekoliko svestranih ljetnih komada koji će se lako uklopiti unutar svakog ormara, modnog i životnog stila. Ljeto je savršeno vrijeme za modne igre unutar svakog ormara, zato nemojte zaboraviti na vrckaste modne dodatke koji će unijeti duh ljetne sezone unutar svakog, i najjednostavnijeg, outfita.

PRUGASTI UZORAK

MALA BIJELA HALJINA

LJETNI TRAPER KOMADI

PROZRAČNOST LANA

IZVEZENI DETALJI

VJEČNI BIJELI T-SHIRT

ESPADRILE

PROZRAČNOST LAGANIH MATERIJALA

VRCKASTI MODNI DETALJI

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori