Do omiljenog Calvin Klein donjeg rublja sada je još lakše doći

Do omiljenog Calvin Klein donjeg rublja
sada je još lakše doći

Malo koji modni brend uspio je osigurati si toliku popularnost na račun donjeg rublja, kao što je to pošlo za rukom Calvinu Kleinu. Underwear brend slavnog dizajnera učinio je čak i najklasičnije donje rublje vrlo poželjnim, pa čak i vrlo zavodljivim, a nakon 90-ih kada je ono posljednji put bilo hit, trebalo je proći dvadesetak godina da bi se oko njega ponovno stvorio veliki hype. Prije nekoliko godina pokrenute su i velike globalne kampanje na temu CK donjeg rublja koje su predvodili Kendall Jenner i Justin Bieber, a od tada je sve, rekli bismo, povijest. Brend okreće veliki profit upravo na račun svojih sportskih grudnjaka i gaćica s dominantnim CK logom i zapravo je jedan od rijetkih američkih brendova koji trenutno proživljava renesansu, dok drugi uglavnom zbrajaju minuse. Brendirano donje rublje, zasigurno je značajan dio tog uspjeha.

Ako ste i sami zamijetili komade rublja s Calvin Klein potpisom, sigurno ste zaključili kako do njih baš i nije toliko jednostavno doći. Pritom isključivo internetskim putem, a i u tom slučaju moralo se naručivati sa stranica kao što su Urban Outfitters i imaju velike poštarine. Dobra je vijest da Calvin Klein ima veliki europski webshop koji je dobio i hrvatsku domenu, pa na www.calvinklein.hr sada možete doći lakše no ikad do svih onih cool komada donjeg rublja američkog brenda.

Tu su još i odjeća i modni dodaci za žene i muškarce, no Calvin Klein Underwear zasluženo ima kategoriju za sebe, koja je ispunjena svim onim hit komadima donjeg rublja, koje svakodnevno viđamo na Instagramu pod hashtagom #mycalvins. Webshop za sve narudžbe iznad 75 eura omogućuje besplatnu dostavu, a i postoji rok od 60 dana unutar kojeg je moguće izvršiti zamjenu ako vam naručeno ne odgovara. Dodatna super vijest je i sniženje koje je upravo u tijeku, pa i ondje možete pronaći ovo brendirano donje rublje po mnogo pristupačnijim cijenama.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori