Bucket torbe se ove jeseni vraćaju bolje nego ikad

Bucket torbe se ove jeseni
vraćaju bolje nego ikad

A post shared by Chinda Phraph (@ch.phr8ph) on

Otkako su se u naše garderobe na velika vrata uvukle prije koju sezonu, bucket torbe su pokazale da ne planiraju uskoro izaći. Svaka nova kolekcija, bez obzira o kojem se godišnjem dobu radilo, donese nove modele kojima je teško odoljeti. Štoviše, neki su brendovi svoja poslona carstva izgradili isključivo na bucket torbama čiju ponudu iz sezone u sezonu samo šire, poput Mansur Gavriela ili Stauda.

Što zapravo određuje bucket torbu? Kada je njeno tijelo poput “kantice”, bez dodatnih zatvarača i popratnih džepova. Možda nepraktično jer sve svoje stvari nasumično ubacujete u jedan pretinac, no kada su tehničke specifikacije bile važn kada se radi o sveukupno divnom dizajnu? Svemu se da doskočiti.

Trend je počeo s mekanim kožnim bucket torbama koje se nose preko ramena, s dugim remenom, a s vremenom su evoluirale i u geometrizirane, čvrste konstrukcije, često samo s ručkama da se nose isključivo u ruci.

A post shared by NET-A-PORTER (@netaporter) on

Bucket torbe za jesen 2018.

Danas nema brenda koji ih nema u ponudi, od high end imena kao što su Chloé ili Gucci, pa sve do široko pristupačnih Manga ili Topshopa. Zamijetili smo da će jesen biti posebno uzbudljiva što se tiče bucket torbi – u nastavku donosimo sve modele u kojima ćemo uživati.

Topshop

& Other Stories

& Other Stories

Topshop

Mango

Mango

Mango

Mango

Lancel

Nico Gianni (netaporter.com)

Loeffler Randall (netaporter.com)

Danse Lente

Chloe (netaporter.com)

Mango

Mango

Mango

Topshop

Lancel

Staud

Staud

Danse Lente

Mansur Gavriel

Mansur Gavriel

Simon Miller (netaporter.com)

Gucci (netaporter.com)

Chloe (netaporter.com)

Catzorange

Marni

Sezane

Foto: Instagram, Sezane, Danse Lente, Net-a-porter, Mango, Topshop, Mansur Gavriel, & Other Stories

Učitati još
Zatvori