Najpopularnija torba u ljetnom izdanju

Najpopularnija torba u ljetnom izdanju

@fakerstrom

Torba je zasigurno jedan od najpopularnijih modnih dodataka. Osim što se unutar nje nalaze sve one nezaobilazne stvari koje želimo imati nadohvat ruke, torba svoju praktičnu funkciju spaja s različitim modelima i bojama. Zajedno, oni stvaraju efektan dizajn i neodoljivi modni dodatak.

Kada bismo morali izdvojiti model koji je obilježio posljednjih nekoliko sezona na modnoj sceni, to bi definitivno bila ‘bucket’ torba.

BUCKET TORBA U LJETNOM IZDANJU

@staud.clothing

Ljepota ‘bucket’ torbi nalazi se u njihovoj jednostavnosti i čistoći linija koje stvaraju savršeno moderno izdanje klasične dnevne torbe. Od klasičnih mekih ‘bucket’ modela koji su se na modnoj sceni ponovno pojavili prije nekoliko godine i u trenu postali najpoželjniji modni dodatak do novih čvrsto strukturiranih bucket torba koji u spajaju minimalizam i svojevrsnu ‘strogoću’, ljetne kolekcije su još jednom istaknule jednostavni, ali efektni ‘bucket’ model kao jedan od najpoželjnijih modnih dodataka za novu sezonu. Pleteni modeli bit će najpopularnije ljetno izdanje bucket torbe, a među najpoželjnijim modelima naći će se i oni obojani trendi jarkim i pastelnim nijansama.

Osim poznatih imena koja su stvorila ovaj neodoljivi trend i prestižnih modnih kuća, bucket torbe su svoje mjesto pronašle i u gotovo svakoj high street kolekciji što će ih učiniti pristupačnijim i popularnijim no ikad.

U nastavku smo izdvojili najbolje ‘bucket’ modele za ljetne kombinacije.

Sézane
Sézane
Sézane
Sézane
Sézane
Mango
Mango
Mango
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
Massimo Dutti
Montunas
Reserved
Reserved
Reserved
Reserved
Wicker Wings
Stradivarius
Stradivarius
Stradivarius
Uterque
Verdi
Staud
Staud
H&M
Rejina Pyo
Anthropologie
Anthropologie

Foto: Instagram, Anthropologie, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Reserved, Sezane, & Other Stories

Učitati još
Zatvori