Najtoplije cool buce u kojima ćete biti spremni za snijeg

Najtoplije cool buce u kojima ćete
biti spremni za snijeg

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Charlotte Bridgeman (@charlottebridgeman)

Ispred nas su oni najhladniji zimski dani tijekom kojih se nećemo izvlačiti iz oversized pletiva, toplih kaputa i, naravno, čizama. U potrazi za savršenim čizmama u kojima ćemo provesti najhladnije dane u godini ove ćemo zime tražiti onaj najtopliji par. Jednako poput pernatih zimskih jakna i božićnih džempera, najtoplije modele čizama za snijeg rijetko krasi atraktivan izgled. Glomazne i nimalo elegantne, buce su donedavno bile čizme za kojima smo posezali samo kad bi ulice prekrio snježni prekrivač.

Ipak, u posljednjih nekoliko sezona poznate modne kuće i popularni brendovi obuće transformirali su glomazne buce i kreirala modele koji su toplinu, udobnost i onu praktičnu stranu zimskih buca spojili s najnovijim trendovima i efektnim detaljima kako bi im dali izgled koji će vas privući na prvu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee)

TOPLE, UDOBNE I COOL BUCE ZA ZIMU

Najpoželjnije modele čizama za snijeg, popularno zvanih buca, ove sezone stvorio je spoj jednostavnih linija i neutralnih boja. Od klasičnih Timberland i Sorel modela koje ćete lako uklopiti u svakodnevne zimske kombinacije do modela podstavljenih shearling vunom koja će grijati vaše noge i za najnižih zimskih temperatura, buce ove sezone izgledaju bolje no ikad.

Uz poznate brendove obuće koji svake sezone donose nekoliko odličnih modela čizama za najhladnije dane u godini, ove sezone tople modele unutar svojih kolekcija još jednom su uvrstili luksuzne modne kuće te pristupačnih high street brendovi. U nastavku smo izdvojili trideset modela koje nećete skidati cijele zime, a koje možete pronaći u aktualnim kolekcijama popularnih brendova.

Sorel

Sorel

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

See by Chloe

Moncler

Moncler

Moncler

Moncler

Camper

Columbia

Jimmy Choo

Dr. Martens

Dr. Martens

Bershka

Bershka

Bershka

Moon Boot

Urban Outfitters

Vagabond

Urban Outfitters

Pull & Bear

Rag & Bone

Gucci

H&M

Teva

Massimo Dutti

Timberland

Timberland

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Massimo Dutti, Net-a-porter, Pull & Bear, Timberland, Urban Outfitters

Učitati još
Zatvori