Najljepše haljine koje ćemo nositi i na čizme i na tenisice i na cipele

Najljepše haljine koje ćemo nositi i na
čizme i na tenisice i na cipele

Proljetne kolekcije donijele su raskoš modnih trendova koji su se istaknuli ne samo novim krojevima i siluetama, bojama i uzorcima, već i svestranošću koja će u naše ormare unijeti različite kombinacije za dane ispred nas. I dok će neki trendovi biti rezervirani za ležerni look, a drugi savršeni začin unutar poslovne garderobe, drugi će svoje mjesto pronaći u baš svakoj kombinaciji. Među njima nalaze se i najpoželjniji modeli tenisica, cipela i čizama koje ćemo nositi svaki dan i koji će nerijetko biti onaj komad od kojeg ćemo krenuti u odabiru kombinacija, ali i u odabiru odjevnih komada koje ćemo dodati svojoj proljetnoj garderobi.

Komadi koji odlično izgledaju i u kombinaciji s tenisicama, i u kombinaciji sa svestranim i udobnim gležnjačama i u kombinaciji s elegantnim cipelama oni su koje ćemo bez razmišljanja dodati u svoju shopping košaricu.

Iako ćemo odgovor za ležerne kombinacije pronaći u tenisicama i ravnim modelima, a kako bi završili poslovne i večernje kombinacije posegnuti za najudobnijim parom s visokom potpeticom, zamjena predvidljivog izbora onim neočekivanim stvorit će vrlo moderan i trendi look koji će plijeniti poglede.

Bez obzira koji par na polici s cipelama odabrali, jedno je sigurno. Proljetne haljine odlično će pristajati svakom od modela! Gdje pronaći najbolje modele?

Najljepše haljine za proljeće 2022. nose potpis britanskih brendova

Neke od najboljih haljina za proljeće 2022. koje ćemo nositi u kombinaciji s čizmama, tenisicama i cipelama predstavili su popularni britanski high street brendovi.

Britanski high street brendovi na modnoj su se sceni uvijek isticali neodoljivim modelima koji na najbolji način spajaju romantiku engleske prirode i edgy karakter Londona. S dozom najpoželjnijih modnih trendova i rock’n’rolla, oni su otkrivali su tajnu iza besprijekornog stila britanskih ‘it’ djevojaka poput Kate Moss, Sienne Miller i Alexe Chung.

Za proljeće 2022., najpopularniji britanski brendovi čije cijene nisu vrtoglavo visoke pripremili su odlične kolekcije koje donose baš sve što možemo poželjeti. Kao zvijezda svake proljetne kolekcije istaknule su se romantične i efektne haljine koje ćemo nositi uvijek i svugdje. Mini ili midi dužine, u trendi bojama ili šarmantnom cvjetnom uzorku, haljine za proljeće s potpisom britanskih modnih brendova donose savršeni spoj klasike i trendova koji će biti savršeni odgovor na svaku priliku.

Najbolje modele iz Ghost, Kitri, RIXO i Warehouse kolekcija donosimo u nastavku!

Warehouse
RIXO
RIXO
Kitri
Kitri
Ghost
Ghost
Ghost
Kitri
Ghost
RIXO
RIXO
RIXO
Ghost
Kitri
Warehouse
Warehouse
Warehouse
Warehouse
RIXO
Ghost
Ghost

Foto: Instagram, Ghost, Kitri, RIXO, Warehouse

Učitati još
Zatvori