Luksuz više nije nedostižan, poručuje nam omiljeni brend naočala Hawkers!

Luksuz više nije nedostižan, poručuje nam
omiljeni brend naočala Hawkers!

Što za vas predstavlja luksuz? Na prvi spomen ove riječi, većina će pomisliti na nešto skupocjeno, većini nedostižno i rezervirano za uski krug sretnika koji u luskuznoj robi i uslugama imaju priliku uživati punim plućima.

No, pojam luksuza posljednjih se godina intenzivno redefinira i na neki način čak i demokratizira, kako bi šira publika dobila priliku doživjeti dašak ove famozne riječi i pojave u svojim svakodnevnim životima. Upravo zbog toga luksuz više nije i ne mora biti isto što i novac, već nešto što nam osigurava osjećaj ugode i pruža estetsko zadovoljstvo!

Ovu promjenu paradigme sve više zagovaraju i svjetski modni brendovi, koji žele pokazati modnoj publici da za dobar i visoko kvalitetan proizvod, koji kupcu donosi to spomenuto estetsko zadovoljstvo, više nije potreban raskošan budžet.

Hawkers – luksuz dostupan svima!

Jedan od najboljih primjera brendova koji su nemoguće pretvorili u moguće i istinski luksuz učinili široko dostupnim i pristupačnim masama, španjolski je Hawkers čije su sunčane naočale u kratkih nekoliko godina osvojile modnu publiku, pa tako i celebrity svijet, a sada su službeno dostupne i kod nas!

Riječ je o jednom od najprodavanijih brendova sunčanih naočala u svijetu, s dugačkom listom svjetskih faca koje ponosno nose Hawkers i svoje odjevne kombinacije s komadima razvikanih dizajnerskih brendova svakodnevno upotpunjavaju trendi, chic i cijenom pristupačnim modelima Hawkers naočala.

Luxury is not about cash anymore

Upravo je Hawkers izbrisao to neko nepisano pravilo da svjetska elita nosi samo najskuplje brendove, te pokazao da luksuzno izrađene i visoko kvalitetne sunčane naočale ne moraju imati paprenu cijenu. Zato je danas užitak pratiti kako svoje favorite u Hawkers kolekcijama pronalazi modna publika najrazličitijih backgrounda; jet-seteri, nautičari i avanturisti (koji obožavaju Hawkers naočale s polarizirajućim staklima!), glumice i modeli, sportaši, mladi zaljubljenici u modu, pa čak i studenti…

Svi oni slažu se u jednom: Luxury is not about cash anymore, a upravo to je jedinstvena krilatica brenda Hawkers, čije su naočale svjetski poznate po svom luksuznom izgledu, vrhunskoj kvaliteti i pristupačnim cijenama! S njima se osjećamo stylish, a u njima uživamo posve neopterećeno, nabavljamo i po nekoliko modela Hawkers naočala, kombiniramo ih s omiljenim komadima u svojoj garderobi i mijenjamo ih u skladu s raspoloženjem… Hawkers omogućuje jednu veliku modnu igru bez ograničenja, a upravo na taj način najviše se uživa u modi i svemu što nam ona pruža!

Odsad u ovom luksuzu uživa i hrvatska publika

Da, dobro ste pročitali: mega popularne Hawkers naočale ovih su dana stigle u Hrvatsku, i to u najbolje domaće optike i modne trgovine! Vijest je to koja će oduševiti brojne trendseterice i trendsetere, koji će upravo u Hawkers modelima pronaći dijelić istinskog luksuza za svoje garderobe.

Posjetite li neku od hrvatskih optika ili trgovina u kojima su Hawkers naočale postale dostupne, uvjerit ćete se u stil i kvalitetu o kojoj bruji cijeli svijet.

Na licu mjesta možete se zadržati satima isprobavajući modele koji vas zanimaju, birati one koji najbolje pristaju vašem obliku lica, razmišljati o tome u koje ćete sve kombinacije uklopiti svoje nove Hawkers naočale, a velika je vjerojatnost da ćete nabaviti njih čak nekoliko, jer ovim se naočalama jednostavno ne može odoljeti!

Vrijedi naposljetku spomenuti i to da su uz fashion modele sunčanih naočala u Hrvatskoj ekskluzivno dostupne i dioptrijske naočale brenda Hawkers, pa će svojim modelima on tako vjerno pratiti vaš lifestyle – od jutra do večeri. Gdje ih sve nabaviti, otkrijte ovdje i zapamtite – Luxury is not about cash anymore.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori