Top Gun bi nakon maestralne uspješnice mogao dobiti svoj treći nastavak
Top Gun bi nakon maestralne uspješnice mogao dobiti svoj treći nastavak

Top Gun bi nakon maestralne uspješnice
mogao dobiti svoj treći nastavak

Nastavak koji se čekao čak 36 godina nije razočarao niti domaću publiku. Top Gun: Maverick u distribuciji Blitz filma, već u prvom vikendu prikazivanja u Hrvatskoj premašio je brojku od 57.000 gledatelja. Film je i prije same premijere izazvao nevjerojatan interes publike, što dokazuju rekordni pregledi svih trailera koji su objavljeni uoči izlaska. Reakcije gledatelja koji su do sada imali prilike film pogledati na velikom platnu također su fantastične.

Povratak Toma Cruisea i nostalgija za naslovom koji je obilježio cijelu jednu eru, pokazali su se kao dobitna kombinacija. Pilot Pete ‘Maverick’ Mitchell još je jednom osvojio srca gledatelja u ovom akcijskom filmu koji ne ostavlja ravnodušnim. Inače, Top Gun je te, sada već davne, 1986. godine bio jedan od najvećih kino hitova.

Također je postao popularan i zbog glazbe korištene u filmu, a tu se posebno istaknula pjesma ‘Take My Breath Away’ grupe Berlin. Čini se kako Top Gun: Maverick ozbiljno korača prema novom, možda i većem uspjehu od svog originala. Prema Milesu Telleru, Tom Cruise već vodi razgovore o Top Gunu 3, nakon divljeg (i kontinuiranog) uspjeha Top Guna: Maverick ove godine. Na pitanje o šansama za još jedan nastavak, Teller je izjavio: „To bi bilo sjajno, ali to sve ovisi o TC-u. Sve ovisi o Tomu. Imao sam neke razgovore s njim o tome. Vidjet ćemo.“

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori