Savršene kombinacije u boji senfa za prohladne dane

Savršene kombinacije u boji
senfa za prohladne dane

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath) on

U paleti boja koje tradicionalno obilježe svaku jesen, boja senfa uvijek se posebno ističe u modnim kombinacijama. Dovoljan je samo jedan komad poput jakne, torbe ili pletiva i cijeli look dobiva potpuno novu razinu. Boja senfa savršeno se slaže s neutralnim nijansama, ali i ostalim nijansama žute boje. Modna industrija neumorno radi na spajanju nespojivog i kreiranju novih modnih trendova. Tako se svake sezone istakne neka nova boja koja zatim postane središte svih sezonskih kolekcija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonia Lyson (@sonialyson) on

Posljednjih nekoliko sezona, boja senfa ne silazi s polica dućana što govori da ona nije samo prolazan trend.  Komadi boje okera odlično se slažu sa svim hit motivima sezone poput životinjskog printa i kariranog uzorka. S obzirom na to da su modne avanture na ulicama grada već uzele maha, high street brendovi olakšali su nam pothvat i u svoju ponudu uključili ključne komade – u boji senfa. Kako boju senfa nose trendseterice i koji komadi vas čekaju u high street ponudi, pogledajte u nastavku.

Boja senfa za modni detox

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on

Najbolji sastojak za modnu detoksikaciju uvjerljivo su komadi u veseloj boji koji tjeraju jesensko sivilo. Boja senfa nepogrešiv je izbor za crnke, brinete i plavuše, a bez previše truda običnu kombinaciju pretvara u stylish look koji neće proći nezapaženo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Schaefer | SARIETY.COM (@sariiety) on

Na police najdražih dućana odavno su stigle jesenske kolekcije, a prve zimske tek su u dolasku i baš u svakoj, boja senfa pronašla se u formi detalja ili cijelog odjevnog komada. Samt, koža, tvid i baršun materijali su koje rado nosimo u jesensko-zimskim mjesecima, a u ovoj boji unose toplinu u garderobu i na ulice. Volimo ih kombinirati s kariranim uzorcima na blejzerima i blanket šalovima, veselim color-block pletivima i kaputima svih dužina i krojeva. Tamno plava boja i zemljani tonovi poput smeđe i bež istaknuli su se kao pravi modni bingo u kombinacijama boje senfa.

Oker u high street kolekcijama

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

H&M

H&M

H&M

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

Foto: Instagram, Stradivarius, H&M, ZARA

Učitati još
Zatvori