Boja devine dlake klasik je bez kojeg je jesenska sezona nezamisliva

Boja devine dlake klasik je bez kojeg je
jesenska sezona nezamisliva

@prettylittlefawn

Bogatija i toplija od bež boje i nježnija od smeđe, boja devine dlake je modni klasik koji iz sezone u sezonu prkosi trendovima. Zahvaljujući sofisticiranosti kojom zrači, njezina vladavina u modnom svijetu traje stoljećima, a jednaku dozu elegancije i luksuza boja devine dlake i danas unosi u svaku kolekciju i svaku sezonu. Svojom nenametljivošću i elegancijom, ova neutralna boja jednostavne krojeve pretvara u klasične komade vrijedne investicije.

@modedamour

BOJA DEVINE DLAKE – MODNI KLASIK KOJI ĆEMO OBOŽAVATI OVE JESENI

Boja devine dlake istaknula se kao favorit kako luksuznih modnih kuća, tako i high street brendova. Jednostavnih komadi elegantnog izgleda stvarali su omiljene klasike koji su se isticali na uličnoj modnoj pisti i unosili dozu elegancije u najbolje street style kombinacije.

Od ležernih dnevnih izdanja do večernjih lookova, od kombinacija obojenih jarkim bojama i razigranim uzorcima do onih u neutralnim i nježnim pastelnim bojama, boja devine dlake je savršeno nadopunjavala baš svaku od njih. Ovaj neutralni klasik istaknuo se kao jedan od favorita u svakom ormaru tijekom čitave godine.

@prettylittlefawn

Proljeće i ljeto boju devine dlake zadržali su na našoj polici s modnim dodacima i među komadima od prozračnog lana, dok su joj jesen i zima otvorile vrata baš svakog dijela našeg ormara. Od onog savršenog klasičnog kaputa do toplih džempera i elegantnih odijela, boja devine dlake krasi neke od najpopularnijih i najsvestranijih jesenskih i zimskih komada.

Ključne komade za novu sezonu koje već možete pronaći u kolekcijama high street i high end brendova izdvojili u nastavku.

@darjabarannik

33 JESENSKA MODELA U OMILJENOJ JESENSKOJ NIJANSI

Sezane
Sezane
Sezane
Sezane
Sezane
Twinset
Twinset
Twinset
Twinset
Twinset
Mango
Mango
Mango
H&M
H&M
H&M
H&M
Stradivarius
Stradivarius
Stradivarius
Zara
Zara
Zara
Max Mara
Loewe
Joseph
Prada
Ganni
Giuliva Heritage Collection
Altuzarra
Miu Miu
Victoria Beckham
La Collection

Foto: Instagram, H&M, Mango, Net-a-porter, Sezane, Stradivarius, Twinset, Zara

Učitati još
Zatvori