Boho suknje su must-have komad ovog ljeta: Izdvojili smo 10 najboljih po povoljnim cijenama
Boho suknje su must-have komad ovog ljeta: Izdvojili smo 10 najboljih po povoljnim cijenama

Boho suknje su must-have komad ovog ljeta: Izdvojili smo 10 najboljih po povoljnim cijenama

Najveći i najduži trend ove sezone su zasigurno maxi suknje koje su must-have komad. Već ih viđamo po društvenim mrežama i na ulici, i to u svakakvoj varijanti. Savršene su i za dnevnu i za večernju prigodu, a osim traper suknji koje su preplavile trgovine, još jedan maxi trend je pogotovo prisutan. Govorimo, naravno o boho suknjama. Boho stil vječna je ljetna inspiracija tako da nas je razveselilo kad smo vidjeli da su se boho suknje ovo ljeto vratile u modu. One su već ikonski modni komad koji spaja udobnost, stil i boemski ugođaj.

Boho šik se vraća

Ako želite savladati ljetni boho look, prvi korak je kupnja lepršave maxi boho suknje. Jednostavne su, udobne, a pašu uz bilo koju drugu estetiku. Pružaju svestranost i otkačenost, a njihova elegancija i zanosni printovi imaju posebno mjesto u modnom svijetu. Boho suknje sada se nose uz apsolutnno sve. Silueta im je ženstvena, a posebno su lijepe one s ručno protkanim detaljima koje neodoljivo podsjećaju na hipijevski pokret 60-ih i 70-ih. Osim što su boho suknje preplavile modne piste za ljeto 2023., sada ih možete kupiti u svakoj trgovini i preko svakog web shopa. One su upečatljiv komad koji se lako može kombinirati s ostalim odjevnim komadima te čine sigurnu opciju za ljetnu maxi suknju.

Ultimativni ljetni look

Trend boho suknji savršeno se nastavlja na viralnu mermaidcore estetiku te čini ultimativni ljetni look. S klasičnim bijelim boho suknjama nećete pogriješiti. Ako želite svoj ljetni outfit malo začiniti, preporučujemo suknje u različitim bojama, printovima i uzorcima. Mogu se kombinirati s običnim bijelim topom i sandalama, a odlične su i kao plažni outfit uz ništa osim bikinija. Izvrsne su za one koji žele malo pobjeći od konvencionalnih stilova.

Ako ste vi jedni od takvih, mi vam donosimo 10 najboljih maxi boho suknji s kojima ćete upotpuniti ljetni outfit.

Foto: Stradivarius, Zara, Zalando, Instagram (@matildadjerf, @manondevelder, @hannaschonberg)

Učitati još
Zatvori