Bodi u 20 trendi modela koje ćemo nositi od jutra do večeri

Bodi u 20 trendi modela koje ćemo
nositi od jutra do večeri

U modnom svijetu i našim ormarima, ljeto se polako približava svom kraju, a jesenska sezona samo što nije počela. U ovom prijelaznom razdoblju, najbolji modeli koje možemo dodati u svoju garderobu oni su koji će jednako dobro izgledati i u ljetnim i u jesenskim kombinacijama. Uz midi haljinu i suknju, među tim se odjevnim komadima ističe i nekoliko jednostavnih, svestranih i efektnih topova – oversized košulja, ženstvena bluza i trendi bodi.

U kombinaciji s traperom za ležerni dnevni look, trendi odijelom za savršenu poslovnu kombinaciju ili u spoju s ženstvenom suknjom za jednostavni i elegantni outfit koji će se lako transformirati iz dnevnog u večernji, bodi jedan je od komada koji se definitivno isplati dodati u ormar.

Posljednje ljetne i prve jesenske kolekcije donijele su pregršt odličnih modela i istaknule nekoliko novih trendova.

Bodi u novim trendi modelima

Kao najpopularniji modeli istaknuli su se bodiji s efektnim otvorenim leđima i asimetrični modeli na jedno rame. Spoj neutralnih ili zemljanih boja i rebraste teksture izbor je koji će jednako dobro izgledati u formalnim i ležernim kombinacijama, a odlično će pristajati i prvim jesenskim trendovima i modnim favoritima poput blejzera. Uz neutralne nijanse s naglaskom na crnu boju u kojoj dolazi najviše modela, nekoliko jarkih i pastelnih nijansa je osvježilo trendi modele bodija za posljednje ljetne i prve jesenske dane.

U nastavku donosimo bodi u dvadeset hit modela koji će jednako dobro izgledati u ležernom i elegantnom izdanju, baš kao i u jednostavnim ljetnim kombinacijama i slojevitim kombinacijama za prijelazno razdoblje i jesenske dane.

Bershka
Agolde
H&M
Calle Del Mar
Bershka
H&M
Reformation
H&M
Bershka
Zara
H&M
Proenza Schouler
Bershka
L’Agence
Alaia
The Line by K
Mango
Zara
Agolde
Alaia

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Net-a-porter, Zara

Preporuka

Zatvori