Odbrojavanje do blagdanske sezone može početi: prvi božićni puloveri su tu

Odbrojavanje do blagdanske sezone može
početi: prvi božićni puloveri su tu

Blagdanska sezona i ove će nam godine donijeti onu čarobnu atmosferu zbog koje je toliko volimo, druženje s obitelji i prijateljima uz domaće kolače i šalicu kuhanog vina, sezonu darivanja i sve one stare i nove običaje koji će svaki blagdanski dan učiniti još čarobnijim i posebnijim. Jedan od običaja koji nećemo preskočiti ni ove blagdanske sezone je nošenje luckastih pulovera. Kako znamo da nam se blagdanska sezona približava? Nakon prvih ukrasa za dom, stigli su i prvi božićni puloveri! 

Popularno zvani ugly Christmas sweaters, puloveri i dolčevite ukrašeni božićnim motivima i duhovitim natpisima odjevni su komad koji u svaku zimsku garderobu unosi dašak blagdanske čarolije.

Svoju popularnost ružni božićni puloveri mogu zahvaliti božićnim filmskim klasicima. Od komedija Chevyja Chasea do Brigite Jones, ružni božićni puloveri u svakom božićnom filmu pronašli su svoje mjesto, a njihova je popularnost ubrzo prešla granice filmskog platna i malih ekrana. Ove godine, ružni božićni puloveri vraćaju se i to u možda najljepše izdanju dosad koje ćemo zapravo htjeti nositi cijelu blagdansku sezonu. Najljepše ugly Christmas sweaters već smo pronašli u blagdanskoj kolekciji britanskog brenda Boden.

Boden božićni puloveri su sve što želimo nositi ovih blagdana

Britanski modni brend Boden postao je prepoznatljiv po šarenim odjevnim komadima i modnim dodacima koji uljepšavaju garderobe svake sezone. Jedna od njihovih najpopularnijih, i nama najdražih, Boden kolekcija svake je sezone ona posvećena blagdanskoj sezoni. Prije nekoliko dana, Boden je predstavio svoju novu blagdansku kolekciju, a njezina su zvijezda ugly Christmas sweaters. Ipak, Boden božićni puloveri su sve samo ne ružni. Za male i velike, Boden je pripremio pulovere ukrašene jarkim bojama i omiljenim božićnim uzorcima i motivima. Svaki od njih osvojit će vas na prvi pogled i u vama probuditi blagdansko uzbuđenje.

U nastavku pogledajte kako ove godine izgledaju divni Boden božićni puloveri, a sve ih pronaći i naručiti možete na boden.co.uk.

Foto: Boden

Preporuka

Zatvori