Komadi zbog kojih ćete nositi otvorena ramena cijelog proljeća i ljeta

Komadi zbog kojih ćete nositi otvorena
ramena cijelog proljeća i ljeta

A post shared by Jessi Afshin (@jessi_afshin) on

Ovi pravi zimski dani još nas priječe od razmišljanja o proljeću i nošenja svih onih laganih komada koji spremno čekaju svojih pet minuta, no zato su modni brendovi u niskom startu što se tiče ponuda svojih kolekcija za novu sezonu. U moru odjevnih noviteta, već smo uspjeli razabrati i određene modne trendove koji će dominirati toplijom sezonom, a posebno nam je drago vidjeti da se ponovno vraćaju komadi koji otvaraju pogled na ženska ramena.

I ovog proljeća vraćaju se otvorena ramena

Brojne bluze, tunike, topići, haljine, pa čak i kombinezoni, dizajnirani su na off the shoulder način i odišu nepretencioznom elegancijom. Kada dođu one prave ljetne vrućine, jedan od ovih modela bit će vam itekako drago posjedovati u garderobu. Nježni, prozračni i vrlo nosivi, ovi odjevni favoriti jednostavno se nose od jutra do večeri i vrlo lako transformiraju iz dnevnih u večernje kombinacije. Dodaju li se tome još čipka i volani, imate trendi komad na koji ćete uvijek moći računati.

MANGO

Mango Mango2 Mango3 Mango4 Mango5 Mango7 Mango8 Mango9 Mango10

H&M

rsz_hmprod rsz_hmprod_7 rsz_hmprod_6 rsz_hmprod_5 rsz_hmprod_4 rsz_hmprod_3 rsz_hmprod_2 rsz_hmprod_1 rsz_hmgoepprod_5 rsz_hmgoepprod_4 rsz_hmgoepprod_1 rsz_1rsz_hmgoepprod_2 rsz_1hmgoepprod_3

NET-A-PORTER

Theory

Theory

Theory

Theory

The Row

The Row

Self-Portrait

Self-Portrait

Self-Portrait

Self-Portrait

MSGM

MSGM

Miu Miu

Miu Miu

Halston Heritage

Halston Heritage

Caroline Constas

Caroline Constas

Alice + Olivia

Alice + Olivia

Foto: H&M, Mango, Net-a-Porter

Učitati još
Zatvori