Ljupke kombinacije koje unose dašak romantike i vedrine u ljetni look

Ljupke kombinacije koje unose dašak
romantike i vedrine u ljetni look

S prvim ljetnim danima, prozračne siluete, bogata paleta boja, razigrani uzorci i efektni detalji zavladali su modnim svijetom i našim ormarima. Od jednostavnih basic modela u kojima ćemo provoditi one najopuštenije dane koje i ovog ljeta donosi sezona godišnjih odmora do raskošnih kreacija koje ćemo birati za tople večeri i svečane prilike kojih ni ovog ljeta neće nedostajati, ljeto će još jednom ispričati raskošnu modnu priču.

Najpoželjniji ljetni odjevni komadi i modni dodaci donose naglasak na ženstvene siluete i romantične detalje, a kako ih spojiti u ljupke kombinacije koje će odlično izgledati u dnevnim i večernjim prilikama, a u kojima ćete se istovremeno osjećati ugodno i na najvećim ljetnim vrućinama? Dozu outfit inspiracije pronašli smo na Instagram profilu rumunjske blogerice Andree Birsan.

LJETNE KOMBINACIJE S DOZOM ROMANTIKE

Instagram profil rumunjske blogerice Andree Birsman bitno je drugačiji od većine – estetika prožeta romantikom, cvjetnim motivima i ljupkim kombinacijama ono je što ga ističe u gomili. Iako Andreea uspijeva ostati vjerna svom djevojačkom stilu i u sivilu onih najhladnijih zimskih dana, ljetna sezona vrijeme je kada su njezine kombinacije raskošnije no ikad.

Romantične haljine, ženstvene bluze i hlače visokog struka, pletene torbe, svilene marame i šeširi širokog oboda njezini su apsolutni modni favoriti koji, spojeni zajedno, stvaraju ljupke kombinacije koje ćemo i sami poželjeti nositi tijekom sunčanih i vedrih dana. S naglaskom na estetiku više je više, ali još uvijek unutar stilskih granica dobrog ukusa i van kategorije kiča, Andreea i njezin ljetni ormar su baš ona inspiracija koja nam svima ponekad treba, a koja nas potiče na igru unutar osobne garderobe i stila. Kako uhadnuti dašak romantike i ljetne vedrine u svakodnevicu? Nekoliko ideja donosimo u nastavku, a dodatnu dozu inspiracije potražite na Instagram profilu @andreeabirsan_.

Foto: Instagram (@andreeabirsan_)

Učitati još
Zatvori