Kako ćemo cijelog proljeća nositi blejzer?

Kako ćemo cijelog proljeća
nositi blejzer?

Proljetni trendovi donose savršen spoj noviteta i obožavanih favorita. Od nove palete boje koja je osvježile klasične krojeve i najjednostavnije komade do povratka traperica, bijelog T-shirta i cvjetne haljine, proljeće u ormar unosi raskoš silueta i modela koji će stvarati neodoljivi proljetni look. Uz odabrane nove trendove koje ćemo dodati svojem ormaru, stari favoriti još uvijek će zadržati ono važno mjesto u našem ormaru i svakodnevnim kombinacija. Između klasika i trendova smjestio se blejzer. Spoj neutralnih boja i strogih linija koje stvaraju vrlo klasičan kroj žene su posudile iz muškog ormara i pretvorile u jedan od vječnih klasika kojima se uvijek vraćamo.

BLEJZER OVOG PROLJEĆA NOSIMO U KOMBINACIJI S REMENOM

Kao poslovni favorit ili elegantna jakna za ležerne proljetne kombinacije, blejzer se i ove sezone vraća u punom sjaju. U neutralnim bojama, trenutno najpoželjnijem kariranom uzorku te pastelnim nijansama koje su stvorile njegovo novo trendi izdanje, blejzer se nametnuo kao it komad. Kako ga transformirati iz kombinacije u kombinaciju i izvući najviše iz omiljenog blejzera? U potrazi za nekoliko chic stilističkih trikova koji će začiniti svaki look s blejzerom u glavnoj ulozi pronašli smo modni trik koji obožavaju stylish djevojke street style scene.

Baš poput nas, popularne trendseterice obožavaju nositi blejzer u dnevnim i večernjim, ležernih i formalnim kombinacijama. Kako bi osvježile izgled omiljenog klasika it djevojke modne scene su u posljednjih nekoliko sezona zakopčale blejzer i posegnule za remenom uz pomoć kojeg su ga stegnule u struku. Osim kao efektni detalj, remen se istaknuo kao modni detalj koji naglašava struk i stvara laskavu, ženstveniju siluetu.

Ovog proljeća, u ulozi savršenog modnog detalja za omiljeni blejzer uz remen su se našle i sve popularnije torbe oko struka. Uz jednaki efekt koji stvaraju, torbe oko struke unose i dodatan praktični element u ovaj stilistički trik. Osim blejzera, uz pomoć remena i torbe oko struka možete začiniti i omiljeni kaput ili baloner.

Kako ovaj jednostavan i chic stilistički trik izgleda u kombinacijama popularnih trendseterica? Nekoliko odličnih primjera izdvojili smo u nastavku.

New York Street Style

New York Street Style

Milano Street Style

Milano Street Style

Paris Street Style

Paris Street Style

Foto: IMaxTree, Instagram

Učitati još
Zatvori