I ove jeseni nosit ćemo blejzere, a prvi modeli već su stigli

I ove jeseni nosit ćemo blejzere, a
prvi modeli već su stigli

Modni svijet najavio je još jednu odličnu sezonu koja će donijeti sve što smo mogli poželjeti za prve jesenske dane – raskošnu paletu boja, povratak pletiva i omiljenih klasika s modernim pomakom. Iako je ispred još nekoliko ljetnih tjedana kada će se u središtu našeg ormara i naših dnevnih kombinacija nalaziti ljetni favoriti, između polica i vješalica naših ormara već smo polako počeli razmišljati o novoj sezoni.

Rouje

Dok nas je ljeto osvojilo laganim i prozračnim materijalima, jesen nas vraća bogatim tonovima dragulja, jednostavnih neutralnih boja i eleganciji omiljenih klasika s trendi detaljima i modernim pomakom u kroju i silueti. Jedan od prvih odjevnih komada koji ćemo odabrati za svoju jesensku garderobu je blejzer.

Modni favorit bez kojeg ne možemo zamisliti jesensku garderobu

Istovremeno klasičan i trendi, blejzer je jedan od jesenskih modnih favorita za kojim ćemo novoj sezoni posegnuti gotovo svakodnevno. Prve jesenske kolekcije koje su stigle u naše omiljene modne trgovine i online shopove istaknule su nekoliko odličnih modela. U jednostavnim prugastim i kariranim uzorcima, neutralnim bojama i zemljanim tonovima, novi modeli donose savršeni model za svaki jesenski ormar i bezbroj odličnih ideja za svakodnevne kombinacije koje jedva čekamo nositi. U ulozi jesenske jakne ili kao dio elegantnog odijela, blejzer će se još jednom istaknuti kao modni favorit bez kojeg niti jedan jesenski ormar neće biti potpun.

Od high enda do high streeta, u nastavku pronađite najbolje nove modele za jesensku garderobu.

Blejzer u 25 modela za jesen 2020.

Proenza Schouler
Rouje
H&M
H&M
Rouje
Stella McCartney
Prada
Zara
Frankie Shop
Massimo Dutti
Brunello Cucinelli
Massimo Dutti
Rouje
Mango
H&M
Bottega Veneta
Zara
Massimo Dutti
Mango
H&M
Altuzarra
Rouje
Toteme
Massimo Dutti

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Rouje, Zara

Učitati još
Zatvori