Biste li ih nosili? Popularni modeli tenisica u metalik bojama
Biste li ih nosili? Popularni modeli tenisica u metalik bojama

Biste li ih nosili? Popularni modeli
tenisica u metalik bojama

Metalik manija se vratila kao zatišje pred buru. Krajem prošle godine postavili smo premisu u kojoj smo tvrdili da će metalik komadi dominirati modnom scenom ove sezone, a referentnu točku futurističke estetike pronašli smo u pojavi srebrnih torbi. Teorija se ispostavila kao relevantna, te smo ubrzo imali priliku vidjeti čitav spektar metalik komada. Sve do ljetne sezone.

Nakon svojevrsnog zatišja, shvatili smo da će se vrhunac ovog trenda dogoditi tek na jesen. Shodno tome, danas vam predstavljamo metalik tenisice koje su svoj put našle prema policama trgovina. Što mislite o njima?

Cop or Drop: Metalik tenisice

adidas Samba x Wales Bonner

Blokecore scores goal! Nakon što su početkom godine predstavili kolekciju nogometnih dresova u suradnji s jamajčanskom nogometnom federacijom, adidas x Wales Bonner kolaboracija lansirala je ultimativni drop. Najpopularni model tenisica na mainstream sceni u metalik srebrnoj boji – adidas Samba. U kolekciji su se našli i redizajnirani  SL72 modeli koje smo ponovno uočili nakon što se prva kolaboracija dogodila još 2020. godine.

New Balance 1906R x Cate Mongillo aka Meta Girl Studio

Dad next door estetika se vratila na velika vrata s popularizacijom New Balance modela tenisica i čini nam se da će se zadržati još neko vrijeme. Od Mowalole do Teddyija Santisa, osnivača i kreativnog direktora streetwear brenda Aimé Leon Dore, New Balance modeli dobili su svojevrstan makeover, a upravo smo pronašli našu omiljenu verziju do sada. Naime, umetnica Cate Mongillo ostavila je svoj DNK na 1906R modelu i kreirala ultimativne costume Bow&Lace patike.

ASICS Onitsuka Tiger Mexico 66 Silver

Asics se polako vraća na scenu kada je riječ o modnim insajderima. Look koji je Bruce Lee furao u filmu Game of Death noseći Onitsuka Tiger Mexico 66 model u žuto-crnoj boji ostao je zabilježen zauvijek. Kao i Uma Thurman u Kill Billu. Sportski dizajn i upečatljive kombinacije boja s prepoznatljivim logotipom su zaštiti znak ovog brenda. S druge strane, mi se držimo kultnog Mexico 66 modela – ali, u silver varijanti.

*Članak je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram (@sofiamcoelho)

Učitati još
Zatvori