Omiljene Birkenstock natikače imaju novu kopču i izgledaju još bolje

Omiljene Birkenstock natikače imaju novu
kopču i izgledaju još bolje

U modnom svijetu, svaka nova sezona donosi nove modne trendove i modele. Istovremeno, u naše ormare uvijek iznova vraćaju se i naši omiljeni odjevni komadi i modni dodaci u kojima uvijek iznova pronalazimo savršeni početak naših svakodnevnih kombinacija. Jedan od modela koji modnom scenom vlada godinama, a kojem ćemo se rado vratiti i ove tople sezone bez sumnje su natikače. Udobne i efektne, natikače su jedan od ključnih modela cipela za one najtoplije proljetne i ljetne dane. Uz nove trendi modele, visoko na listi najpoželjnijih natikača i ove će se modne sezone naći Birkenstock modeli.

I ove sezone nosimo Birkenstock natikače

Priča o natikačama, koje neki obožavaju, a neki nikad ne bi nosili, započela je još 1774. godine, no tek 1964. godine predstavljeni su prvi Birkenstock modeli kakve poznajemo i nosimo danas – s dva remena te fleksibilnim i ortopedskim plutenim potplatom koji im daje onu prepoznatljivu udobnost. Prvi nalet popularnosti doživjele su u sedamdesetima, a ponovni povratak u devedesetima. Nakon ponovnog pada popularnosti početkom 2000ih, prije nekoliko godina Birkenstock natikače vratile su se bolje no ikad i uspješno zadržale među proljetnim i ljetnim modnim favoritima sve do danas.

Za sezonu proljeće/ljeto 2021., Birkenstock je predstavio nove hit modele koji će vas osvojiti na prvi pogled.

Birkenstock natikače s kopčom od kornjačevine 2021.

Birkenstock natikače s velikom kopčom od kornjačevine

Omiljeni modeli Arizona i Madrid su prije nekoliko sezona dobili efektan update u obliku velike kopče. Instantna popularnost Big Buckle modela osigurala im je stalno mjesto u Birkenstock kolekciji, a ove sezone velike kopče dobile su i novo, još bolje i privlačnije izdanje. Umjesto u klasičnom metalik izdanju ili u boji natikača, Arizona i Madrid modele sada krase velike kopče s uzorkom kornjačevine.

Birkenstock natikače s kopčom od kornjačevine idealne su za day-to-night look, a dolaze u crnoj i raskošnoj nijansi smeđe boje. Sve modele pogledajte u nastavku, a ekskluzivno ih možete pronaći na službenoj stranici brenda birkenstock.com koja dostavlja i u Hrvatsku.

Birkenstock natikače s kopčom od kornjačevine 2021.
Birkenstock natikače s kopčom od kornjačevine 2021.
Birkenstock natikače s kopčom od kornjačevine 2021.
Birkenstock natikače s kopčom od kornjačevine 2021.

Foto: Instagram, Birkenstock

Učitati još
Zatvori