Big Buckle – najpoželjnija kolekcija Birkenstock natikača ove sezone

Big Buckle – najpoželjnija kolekcija
Birkenstock natikača ove sezone

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

A post shared by Birkenstock_Taiwan (@birkenstock_taiwan) on

*Tekst je originalno objavljen 19. veljače 2020.

Složit će se mnogi, kada je riječ o ženskim, ali i muškim natikačama, gotovo da nema kultnijih od onih s potpisom poznatog njemačkog brenda Birkenstock

Koliko god su natikače doživjele uzlet u posljednjih nekoliko toplijih sezona, a razni se brendovi trudili da upravo njihovi modeli budu najveći trend sezone, ni to nije uspjelo naškoditi popularnosti Birkenstocka, čije su natikače postale skoro pa bezvremenski klasik. Da su i dalje veliki hit, dokazuje ogroman interes koji izazove svaka nova Birkenstock kolekcija, u kojoj se klasični i dobro nam poznati stilovi spajaju s nekim novitetima u vidu materijala, boja i detalja koje određenu Birkenstock natikaču odvajaju od svega već viđenog. 

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

A post shared by Birkenstock Italia (@birkenstock_italia) on

Birkenstock je na svom webu predstavio novu kolekciju za proljeće 2020., koja u prvi plan stavlja model natikača predstavljen prije svega nekoliko sezona. Njegovo ime je Big Buckle, a kao što mu ime govori, karakterizira ga predimenzionirana metalna kopča koja, bilo da se pojavljuje u zlatnoj ili srebrnoj boji, jako lijepa akcentira samu natikaču. Ova kopča zaobljenih uglova krasi već dobro poznate stilove kao što su Arizona, Miramar i Madrid, a nove boje koje nam Birkenstock predlaže za proljeće su karamela, puderasto ružičasta, smaragdno zelena, žuta te klasična crna, bijela i nekolicina metalik nijansi.

Cijelu novu Birkenstock kolekciju pogledajte u nastavku, a u webshopu otkrijte detalje o modelima.

Foto: Birkenstock

Učitati još
Zatvori