Kombinacija s kojom baš nikad ne možemo pogriješiti – bez obzira na sezonu i trendove

Kombinacija s kojom baš nikad ne možemo pogriješiti – bez obzira na sezonu i trendove

@annelauremais

Modni svijet neprestano se mijenja, a svaka nova sezone donosi nove odjevne komade i modne dodatke koji stvaraju nove modne trendove i unose dozu svježine u svaki ormar i stil. Ipak, u modnom svijetu krije se i nekoliko favorita kojima se uvijek iznova vraćamo, koji nikad ne izlaze iz mode i koji stvaraju osnovu gotovo svake garderobe zbog čega sasvim opravdano nose status modnih klasika.

Od modnih klasika u najelegantnijim izdanju do modernih klasika koje krasi ležernost i cool faktor, u tim najsvestranijim odjevnim komadima lako ćemo pronaći savršeni početak kako dnevnih kombinacija, tako i večernjeg looka.

@taylranne

Visoko na listi najpopularnijih modernih klasika nalaze se plave traperice. Osim udobnosti koja ih krasi, plave traperice se lako prilagođavaju svakom stilu i zadržavaju unutar ormara tijekom cijele godine. Iako omiljeni par plavih traperica možemo spojiti s baš svakim topom koji se krije u našoj garderobi, uvijek siguran, jednako jednostavan, koliko i efektan look krije se u spoju plavih traperice s još jednim modnim klasikom – bijelim topom.

BIJELI TOP I PLAVE TRAPERICE – SAVRŠENA OUTFIT FORMULA ZA SVAKU SEZONU

Bilo da govorimo o zavodljivom slip topu, jednostavnom T-shirtu, klasičnoj košulji ili romantičnoj bluzi, bijeli top jedan je od najsvestranijih odjevnih komada koji možete dodati svojoj garderobi i koji će se lako uklopiti kako u ležerni look, tako i u poslovni outfit i večernje kombinacije. Iako ćemo ga nositi i u spoju s ljetnim mini i midi suknjama, šorcom i lanenim hlačama palazzo ili culotte modela, jedna outfit formula kojoj se uvijek vraćamo ona je koja ga spaja s plavim trapericama. Zašto?

@brittanybathgate

Jednostavno kombinacije bijelog topa i plavih traperica ostavlja dovoljno prostora da ju uz pomoć modnih dodataka prilagodite svom stilu i različitim prilikama.

Sa sve ležernijim pristupom odijevanju u poslovnom svijetu, bijela košulja ili bluza i plave traperice jedan je od najpopularnijih kombinacijama koja na najbolji način spaja ležerno i elegantnom, stvarajući moderni look za radni dan. Bijeli T-shirt i plave traperice birat ćemo za opušteni dnevni look, dok će im tek dodatak crvenog ruža, nekoliko komada nakita i cipela s visokom petom dati večernji karakter.

Čak i tijekom najtoplijih ljetnih dana, rado ćemo se vraćati ovoj jednostavnoj outfit formuli – omiljeni par traperica plave boje spojit ćemo sa slip topom bijele boje. Nakon završetka ljetne sezone, preko omiljene kombinacije prebacit ćemo blejzer, dok će za onih najhladnijih zimskih dana bijeli T-shirt, košulju i bluzu zamijeniti fino bijelo pletivo. Kako izvući najbolje iz ove jednostavne outfit formule? Dozu outfit inspiracije donosimo u nastavku.

@harperandharley
@leiasfez
@lucywilliams02
@sabinasocol
@harperandharley
@lucywilliams02
@talisa_sutton
@paris.with.me
@anoukyve
@leiasfez
@nicoleballardini
@shotfromthestreet
@maria_bernad
@wethepeoplestyle
@annelauremais
Učitati još
Zatvori