Sasvim običan bijeli T-shirt u 20 efektnih proljetnih kombinacija

Sasvim običan bijeli T-shirt u 20
efektnih proljetnih kombinacija

@wethepeoplestyle

Bijeli T-shirt je najležerniji modni klasik koji se nalazi u baš svakoj garderobi. Bez obzira na sezonu, trendove i stil, taj svestrani basic komad uvijek ostaje u ormaru kao savršeni početak svake kombinacije.  Baš poput bijelog slikarskog platna ili praznog lista papira, bijeli T-shirt ostavlja prostora za kreativnost i bezbroj različitih kombinacija. I ovog ljeta, bijeli T-shirt našao se u središtu našeg ormara kao jedan od rijetkih komada koji je istovremeno udoban za nošenje i jednostavan za kombiniranje.

Kako bi osvježili i transformirali omiljeni ležerni klasik, ove sezone nosit ćemo ga s nekim novim trendi modelima i kao dio nekih novih prozračnih silueta. Dozu inspiracije potražili smo u ormarima Insta djevojaka koje su svoje omiljene bijele T-shirt u prvim proljetnim kombinacijama već istaknule kao apsolutni favorit sezone.

@talisa_sutton

BIJELI T-SHIRT U PROLJETNIM KOMBINACIJAMA

Od slojevitih kombinacija za kišne proljetne dane kakve nam donosi ostatak mjeseca travnja do prvih outfit ideja za tople proljetne tjedne koje će obilježiti vladavina raskošne palete boja, laganih materijala i prozračnih silueta, bijeli T-shirt svoje je mjesto pronašao u baš svakoj proljetnoj kombinaciji. Osim jednostavnosti koja ga ističe kao savršeni početak efektnih outfita, bijeli T-shirt krasi i svestranost koja će mu osigurati mjesto u dnevnim i večernjim, ležernim i poslovnim kombinacijama.

Bijeli T-shirt odličan je izbor i kada su kombinacije s naglaskom na najnovije modne trendove, odjevne komade i modne dodatke u pitanju jer će jednako dobro izgledati spojen s jarkim ili pastelnim bojama i trendi uzorcima, statement komadima nakita i upečatljivim torbama i cipelama.

Kako popularne trendseterice nose bijeli T-shirt na dvadeset vrlo različitih, ali jednako efektnih načina? Dozu outfit inspiracije za proljetne dane ispred nas pronađite u nastavku.

@wethepeoplestyle

@talisa_sutton

@mija_mija

@loveclothblog

@lucywilliams02

@sabinasocol

@_hollyt

@lucywilliams02

@carmengracehamilton

@brittanyxavier

@madelynnfurlong

@harperandharley

@carmengracehamilton

@deborabrosa

@deborabrosa

@cocobeautea

@talisa_sutton

@carmengracehamilton

@talisa_sutton

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori