Omiljeni kupaći kostim u 23 trendi modela

Omiljeni kupaći kostim u 23 trendi modela

Od efektnih detalja preko laganih, ali raskošnih materijala pa sve do najbogatije palete boja unutar koje su se neutralnim tonovima pridružile jarke boje, zemljani tonovi i ljupke pastelne nijanse, proljetne i ljetne kolekcije donijele su nalet svježine, kreativnosti i zaigranosti unutar modnog svijeta i naše garderobe. Iako se u središtu najpoželjnijih modnih trendova za toplu sezonu nalaze upravo najraskošnije nijanse i najvibrantniji uzorci, neutralni tonovi još uvijek će imati važno mjesto u našim garderobama i kombinacijama, osobito oni najsvjetliji s bijelom bojom kao nepobjedivim modnim klasikom koji savršeno pristaje toplim danima.

Bijela boja je modni trend za proljeće/ljeto 2021. koji je obojao sve ležerne i prozračne odjevne komade u kojima ćemo provesti najtoplije i najopuštenije ljetne dane te nekoliko efektnih modnih dodataka koji će biti savršeni pečat na kraju svakog naš ljetni look, ali i neke od najboljih kupaćih kostima sezone koji su nezaobilazni dio našeg ljetnog ormara.

Bijeli kupaći kostim – modni favorit za ljetne dane na plaži

Iz godine u godinu, bijeli kupaći kostim ističe se kao jedan od najefektnijih trendova za plažu. Istovremeno klasičan i trendi, jednostavan i efektan, kupaći kostim u bijeloj boji odlično će izgledati na svima, osobito u kombinaciji s preplanulim tenom. Od jednodijelnih modela s fokusom na zavodljivost otvorenih leđa do bikini modela s dodatkom trendi detalja, bijeli kupaći kostimi svoje mjesto pronašli su i u najboljim kolekcijama kupaćih kostima s potpisom poznatih modnih kuća, high street brendova te brendova posvećenih upravo kupaćim kostimima.

Mango

Najbolji modeli za ljeto 2021.

Najbolje modele koji će dodatno istaknuti preplanulu put i stvoriti efektni ljetni look za plažu, pronađite u nastavku.

Eres
Mango
Oysho
The Attico
COS
Arket
H&M
Oysho
H&M
H&M
Zara
Oysho
H&M
H&M
Skin
Norma Kamali
Christopher Esber
Mango
Eres
H&M
Eres
H&M
Massimo Dutti

Foto: Instagram, Arket, COS, H&M, Mango, Net-a-porter, Oysho, Zara

Učitati još
Zatvori