Povratak bijelog kupaćeg kostima u 32 atraktivna modela

Povratak bijelog kupaćeg kostima u
32 atraktivna modela

Jednako kao što su bijeli T-shirt, traperice i baloner klasici u svakodnevnoj garderobi, tako i crni bikini (ili jednodijelni badić) predstavlja samu osnovu u svijetu kupaćih kostima. Kao takav, odolio je naletu brojnih modnih trendova koji su se otimali za popularnost proteklih godina i pokazao se omiljenim modnim izborom mnogih žena, a ne samo minimalistica. Crni kupaći kostim i u svojoj (ne)boji sadržava veliku dozu elegancije, a njime smo također navikli skrivati neke nedostatke na tijelu. Na njega svakako možete računati i ove sezone, naročito u jednodijelnoj verziji, no nešto više uzbuđenja u ljetnu modu unosi njegov pandan, koji se pojavljuje u bijeloj boji.

Ove sezone doista svjedočimo velikom povratku bijelih kupaćih kostima na bazene i plaže, a njihov revival potpomažu poznati brendovi badića, poput modnih imena Solid & Striped, Zimmermann, Eres, Melissa Odabash i Marysia. Svi oni uspjeli su promijeniti imidž donedavno vrlo omraženom bijelom kupaćem kostimu, koji je mnogo više otkrivao, nego što je skrivao. Sada ćete zato bijeli kostim moći nositi bez straha da će se prozirati ondje gdje ne bi trebao, a uz nove, kvalitetnije materijale, pojavili su se i neki novi stilovi i krojevi na koje je teško ostati ravnodušan.

Bijeli kupaći kostim ovog bi vas ljeta mogao pretvoriti u zvijezdu na plaži, bilo da zaigrate na kartu profinjenosti i elegancije ili pak zavodljivosti i seksipila. Trgovine kod nas donose za svakoga ponešto, a kupaće kostime razvikanih svjetskih brendova najbolje je potražiti u online dućanima. Mi smo za vas izdvojili 32 atraktivna modela, koja će još bolje doći do izražaja kada uhvatite prvu boju na plaži.

Solid & Striped

Solid & Striped

Solid & Striped

Solid & Striped

Solid & Striped

H&M

H&M

H&M

H&M

Eres (Net-a-Porter)

Eres (Net-a-Porter)

Made By Dawn

Made By Dawn

Made By Dawn

Lisa Marie Fernandez (Net-a-Porter)

Mango

Melissa Odabash (Net-a-Porter)

Melissa Odabash (Net-a-Porter)

Marysia (Net-a-Porter)

Marysia (Net-a-Porter)

Oysho

Oysho

Oysho

Oysho

Oysho

Triangl Swimwear

Zara

Zara

Zara

Yamamay

Yamamay

Zimmermann (Net-a-Porter)

Foto: H&M, Oysho, Mango, Zara, Net-a-Porter, Made by Dawn, Solid & Striped, Triangle

Učitati još
Zatvori