Traje sezona bijelih haljina – odaberite svog favorita

Traje sezona bijelih haljina –
odaberite svog favorita

U potrazi za najnovijim trendi modelima uvijek tražimo i one koji će se unutar našeg ormara zadržati duže od jedne sezone i koji će osim osvježenja donijeti i jednostavnost u stvaranje svakodnevnih outfita. Među najisplativijim trendi komadima koje možemo dodati svojoj garderobi svake se sezone iznova ističe haljina. Mala crna haljina klasik je koji se, bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo i najnovije trendove, uvijek nalazi u našem ormaru. Jednostavna, elegantna i primjerena svakoj prilici, mala crna haljina s razlogom je postala nešto poput najbolje prijateljice unutar svake garderobe. Ipak, proljeće i ljeto, osim sunčanih dana, donose i sezonu male bijele haljine.

Kao savršena proljetna i ljetna alternativa omiljenom crnom klasiku, različiti modeli bijelih haljina upravo zahvaljujući neutralnoj, chic i uvijek klasičnoj bijeloj boji nose jednostavnost i svestranost prilagodljivu svakom stilu.

TRAJE SEZONA BIJELIH HALJINA

Objavu dijeli MISHKAH (@mishkahfashion)

Poput praznog platna na kojem, uz pomoć ostalih favorita proljetne i ljetne garderobe i modnih dodataka, lako stvaramo najrazličitije kombinacije za sve prilike od jutarnje kave, šetnje gradom i piknik u parku do poslovnog looka i večernjih izlazaka, bijela haljina odličan je početak svake proljetne i ljetne kombinacije. Jednostavnost bijele boje osim što će se lako slagati s gotovo svim komadima i modnim dodacima u vašem ormaru, jednako će dobro izgledati u klasičnim siluetama poput košulja haljine i wrap kroja kao i u ukrašena nekim novim i zanimljivim detaljima inspiriranim najnovijim trendovima.

Kako bi spojili klasičan karakter male bijele haljine i aktualne trendove birajte modele s statement rukavima, spuštenim ramenima ili s izvezenim cvjetnim motivima folk izgleda inspiriranog 70-ima. U nastavku vam donosimo 30 malih bijelih haljina iz aktualnih high end i high street kolekcija za koje ćete zasigurno pronaći mjesto u svom proljetnom i ljetnom ormaru.

Objavu dijeli ??Sara (@collagevintage)

BIJELE HALJINE ZA PROLJEĆA I LJETO 2018.

Mango

Mango

Zara

Zara

H&M

H&M

Stradivarius

Stradivarius

Zara

Zara

Altuzarra

Altuzarra

Mango

Mango

Joseph

Joseph

New Look

New Look

Vilshenko

Vilshenko

Zimmermann

Zimmermann

Goen J

Goen J

H&M

H&M

Mango

Mango

Bershka

Bershka

Nanushka

Nanushka

Zara

Zara

Ulla Johnson

Ulla Johnson

Theory

Theory

Uterque

Uterque

Paul & Joe

Paul & Joe

Paul & Joe

Paul & Joe

Ellery

Ellery

Free People

Free People

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Free People

Free People

Foto: Instagram, Asos, Bershka. H&M, Mango, Need Supply Co., Net-a-porter, Stradivarius, Uterque, Zara

Preporuka

Zatvori