Street style inspo: Bijele košulje u ljetnim outfitima
Street style inspo: Bijele košulje u ljetnim outfitima

Street style inspo: Bijele košulje
u ljetnim outfitima

Kada govorimo o modnim komadima u koje želimo uložiti, uvijek se dvoumimo je li to trendi komad ili klasik koji ćemo nositi. Ako želite uložiti u prave komade koje ćete moći često kombinirati, posebno bismo istaknuli bijelu košulju. Bijela košulja je modni komad koji se nekad smatrao isključivo muškim odjevnim predmetom, no kako se moda brzo mijenja, bijela košulja je postala nezaobilazni dio svakodnevne ženske garderobe.

Riječ je o komadu koji se može nositi i kombinirati doslovno na sve. Počevši od poslovnih kombinacija, gdje je bijela košulja dio ustaljenog dress coda, do dnevnih casual kombinacija. Bijela košulja savršeno se slaže na traper i to je kombinacija s kojom ne možete pogriješiti. Ako želite nešto razigraniju kombinaciju, bijelu košulju možete kombinirati s traperom u boji i tako imati upečatljiv, a jednostavan outfit.

Bijela košlja – basic komad koji se isplati imati

Bijela košulja se može nositi i u večernjim kombinacijama kao detalj koji će glamuroznoj kombinaciji dati dozu opuštenosti. Osim toga, može se zavezati u struku i tako dobiti posve novu estetiku s kojim ćemo izgledati stylish. Riječ je o komadu koji je funkcionalan i nosiv u različitim varijantama. Kako ćete ga kombinirati ovisi o vama, ali je idealan komad za tople i ljetne dane. Može se prebaciti preko crop topa i tako možete imati slojevitu, a ljetnu kombinaciju koja će vas posebno istaknuti.

Kada govorimo o komadi u koje se zaista isplati uložiti, na vrhu ljestvice su bijele košulje. Pomoću takvih detalja kreiramo capsule garderobu i olakšavamo kreiranje kombinacija za svaki dan. Najvažnije je da se sami dobro osjećate u onom što nosite i da komad možete jednostavno ukomponirati u ostatak garderobe. U nastavku se inspirirajte na koje sve načine možete nositi bijelu košulju.

Učitati još
Zatvori