Bijela košulja bit će zvijezda većine kombinacija u novoj sezoni

Bijela košulja bit će zvijezda većine
kombinacija u novoj sezoni

Mango

S jedne strane super klasična i nenametljiva, a s druge strane šarmantna i neodoljiva – bijela košulja danas se smatra i odjevnim klasikom i trendom i ne prođe jedna modna sezona, a da ju u kolekcijama dizajnerskih brendova i na vješalicama high street trgovina ne primijetimo u niz varijacija na temu.

Bijela košulja i sva njena lica

Razloga za obožavati bijelu košulju uistinu je mnogo, no nama najdraži razlog zašto ju i dalje volimo i zašto ćemo i u proljetnoj garderobi pronaći mjesto za nekoliko njenih efektnih primjeraka, je činjenica da je lako uklopljiva u sve ženske kombinacije i različite lookove, one u kojima provodimo dane, ali i one u kojima provodimo večeri.

Bijela košulja može biti najljepša u svojoj klasici, jednostavnosti i nenametljivom stilu, može biti profinjena i elegantna, izvedena u finom pamuku ili svili za poslovne kombinacije, može sadržavati veliku dozu šarma kada je u opuštenoj silueti i oversized kroju, kada djeluje kao da je posuđena iz muškog ormara, a može biti i vrlo, vrlo romantična, s detaljem povišenog ovratnika, nježnim volanima, čipkom i mašnama. Odjevni je to komad koji su brendovi do danas interpretirali na doslovno tisuću načina, pa kako mu odoljeti i u novoj sezoni? Izdvojili smo najbolje nove modele koji bi mogli pronaći svoj put i do vaših ormara.

Klasična bijela košulja

Mango

H&M

& Other Stories

Romantična bijela košulja

Twinset

Sézane

Massimo Dutti

Elegantna poslovna bijela košulja

H&M

Uterque

Tomboy bijela košulja

Zara

Sézane

& Other Stories

Bijela košulja s uzorkom

Sézane

& Other Stories

Foto: Mango, Twinset, Zara, Sezane, Massimo Dutti, Uterque, & Other Stories, H&M

Učitati još
Zatvori