Ljeto u znaku lijepih bijelih haljina

Ljeto u znaku lijepih bijelih haljina

Svaka nova sezona, donosi nove modele trendove i it modele u kojima tražimo osvježenje. Osim potrage za novim trendovima i modelima koji će se savršeno uklopiti u naš ormar i stil, svake sezone tražimo i one koji će se unutar našeg ormara zadržati duže od jedne sezone i koji će naše garderobe, osim osvježenja, unijeti i jednostavnost kada je stvaranje svakodnevnih kombinacija u pitanju.

Među najboljim trendi komadima koje možemo dodati svojoj garderobi svake se sezone iznova ističe haljina. Mala crna haljina klasik je iz raskošnog svijeta haljina koji se, bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo i najnovije trendove, uvijek nalazi u našem ormaru. Jednostavna, elegantna i primjerena svakoj prilici, mala crna haljina s razlogom je postala nešto poput najbolje prijateljice unutar svake garderobe. Ipak, proljeće i ljeto, osim sunčanih dana, donose i sezonu male bijele haljine.

Proljetne i ljetne dane želimo provesti u bijelim haljinama

Kao savršena proljetna i ljetna alternativa omiljenom crnom klasiku, bijela haljina istaknula se upravo zahvaljujući neutralnoj i vječno privlačnoj bijeloj boji koju krasi jednostavnost i svestranost prilagodljivu svakom stilu. Jednostavnost bijele boje, osim što će se lako slagati s gotovo svim komadima i modnim dodacima u vašem ormaru, jednako će dobro izgledati u svakom kroju i silueti. I ove godine, obožavat ćemo klasike poput košulja haljine, T-shirt haljine i slip haljine. U svojem ormaru naći ćemo mjesto i za trendi model ukrašen efektnim detaljima inspiriranim najnovijim trendovima poput puf rukava i volana.

Gdje ćemo i kako nositi bijele haljine ove sezone? Uvijek i svuda! Za ležerni look spojit ćemo ih omiljenim tenisicama, šarmantnim espadrilama i ravnim natikačama, dok ćemo ih za večernje i elegantnije kombinacije kombinirati sa sandalama s visokom potpeticom. Sve što će nam uz proljetne i ljetne cipele trebati kako bismo zaokružili savršeni look s malom bijelom haljinom u glavnoj ulozi su ljetna torba i sunčane naočale. Za dozu glamura, bit će dovoljno dodati tek nekoliko komada nakita, svilenu maramu i make up u jarkim ili brončanim tonovima.

Od romantičnih rupičastih modela do bijelih haljina koje krasi minimalistički karakter, u nastavku donosimo izbor najboljih modela iz aktualnih high end i high street kolekcija za koje ćete zasigurno pronaći mjesto u svom proljetnom i ljetnom ormaru.

Bijela haljina u najljepšim modelima sezone

Mango
Twinset
COS
Sea
Acheval Pampa
H&M
Mango
Twinset
& Other Stories
The Row
& Other Stories
Twinset
Twinset
Zara
See by Chloe
Vanessa Cocchiaro
COS
Twinset
H&M
& Other Stories
Zara
H&M
Sezane
Mango
COS
COS
Sezane
H&M
Zara
COS
Sezane
Zara
& Other Stories
&Daughter
H&M
Acheval Pampa
Jacquemus
Twinset
Valentino
Zara
COS
Sleeper
Valentino
H&M
Mara Hoffman

Foto: Instagram, COS, H&M, Mango, Net-a-porter, Sezane, Twinset, Zara, & Other Stories

Učitati još
Zatvori