Ljetni modni favorit koji ćemo nositi cijelu jesen

Ljetni modni favorit koji ćemo
nositi cijelu jesen

Bijela košulja jedan je od modnih klasika kojima se uvijek iznova vraćamo. U ležernom spoju s omiljenim parom traperica ili unutar poslovnog ormara, bijela košulja jedan je od najboljih komada koji možete dodati svojoj garderobi zbog čega je desetljećima klasičan favorit kako ženske, tako i muške garderobe. Iako će klasična bijela košulja uvijek imati posebno mjesto rezervirano u našim ormarima, ljetna sezona fokus će još jednom staviti na njezino jednako svestrano, ali romantičnije i ženstvenije izdanje – bijelu bluzu.

Svestranost bijele bluze u svaku garderobu unosi bezbroj različitih kombinacija. I dok tijekom najhladnijih zimskih dana proviruje ispod toplog pletiva, ljeto ju transformira u savršeni komad koji ćemo prebaciti preko kupaćeg kostima ili traper šorca.

Zara

Bijela bluza – savršeni model za svaku sezonu

Igra linija, silueta i upečatljivih detalja, jedan od najpopularnijih i najsvestranijih odjevnih komada u svakoj ljetnoj garderobi transformirale su u efektni odjevni komad koji donosi najbolji mogući spoj klasičnog i trendi. Nove interpretacije bijele bluze uključuju sve od modela s decentnim detaljima poput naglašenih rukava i obruba do statement modela koje krase raskošni čipkasti detalji, volani ili siluete s dramatičnim karakterom.

Osim što ćemo ju obožavati nositi unutar ljetnih kombinacija, omiljeni modeli bijele bluze svoje će mjesto pronaći i unutar jesenskog ormara. Ako tražite novu bijelu bluzu, modele koje ćete obožavati nositi i tijekom ljetnih i tijekom jesenskih dana (a mnoge među njima trenutno su i na odličnom sezonskom sniženju) pronašli smo i izdvojili u nastavku!

& Other Stories
Mango
& Other Stories
Mango
Topshop
& Other Stories
Mango
Mango
H&M
H&M
Zara
H&M
Zara
Zara
Topshop
Topshop
Topshop
Topshop
& Other Stories

Foto: Instagram, & Other Stories, H&M, Mango, Topshop, Zara

Učitati još
Zatvori