U Bershku su stigle šarmantne bundice za hladne zimske dane

U Bershku su stigle šarmantne
bundice za hladne zimske dane

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Inês Viana (@inesferreiraviana)

Uz vječne klasike koje smo već vratili na police naših ormara, zima je donijela nove modne trendove i favorite koji će nam pomoći da sa stilom preživimo najhladnije mjesece ispred nas. Na vrhu liste ne samo najpoželjnijih, već i ključnih komada koji će biti nezaobilazni dio baš svakog zimskog ormara nalaze se topli kaputi i jakne. I ove godine, kaputi i jakne vraćaju se u najtoplijim materijalima te klasičnim krojevima i siluetama koji odišu elegantnim karakterom i jednostavnošću koja će ih pretvoriti u savršeni zimski ogrtač za baš svaku kombinaciju.

Spoju toplih materijala i krojeva koji laskaju ženskoj figuri moderni pomak donose boje koje su se i ove zime našli u samom središtu modnih trendova. Uz one najelegantnije modele, zimske kolekcije donijele su i one najtoplije koji će biti savršeni zimski ogrtač za svaku kombinaciju, osobito za one koje ćemo birati za uživanje u adventskoj atmosferi na otvorenom.

ŠARMANTNE BERSHKA BUNDE ZA ZIMSKE DANE

Tople jakne i kapute pronašli smo baš u svakoj zimskoj kolekciji, a najšarmantniji modeli bez sumnje su mekane i udobne bunde od umjetnog krzna i teddy kaputi. Savršene high street modele toplih i šarmantnih bunda pronašli smo u aktualnoj Bershka kolekciji, a iako su tek nedavno stigle na police Bershka trgovina, ovi meki, topli i šarmantni zimski ogrtači već plijene pažnju na uličnoj modnoj pisti. Deset top modela pronađite u nastavku.

Učitati još
Zatvori