Stigli su prvi Bershka badići

Stigli su prvi Bershka badići

Iako je ispred nas još nekoliko hladnih zimskih tjedana, prve proljetne kolekcije već su stigle na police popularnih high street dućana i unijele svježinu u monotoniju neutralne palete boja i trendova koji su obilježili zimsku sezonu. Uz prve proljetne favorite koji će uskoro transformirati našu garderobu, poznati brendovi predstavili su i svoje prve kolekcije kupaćih kostima koje su u hladne zimske dane unijele dašak ljetne sezone. Nakon modnih kuća i dizajnerskih brendova kupaćih kostima koji su predstavili kolekcije kupaćih kostima i postavili nove trendove koji će za nekoliko mjeseci vladati svim plažama, svoje prve modele kupaćih kostima predstavili su i high street brendovi. Nakon H&M-a koji je ove godine otvorio ljetnu sezonu na high street sceni, prve modeli badića sada su stigli i u Bershku.

KUPAĆI KOSTIMI S BERSHKA POTPISOM

Sve popularniji high street brend iz Inditex grupe čije odjevne komade i modne dodatke uvijek krase najnoviji trendovi i ležerni pristup koji uvijek privlači poglede mlađe modne publike, Bershka je predstavila prve modele kupaćih kostima za novu sezonu kupanja koji će se sviđati baš svima.

Spoj neutralnih boja, efektnih uzoraka i jednostavnih linija savršena je kombinacija iza novih Bershka kupaćih kostima. U nekoliko jednodijelnih i nekoliko bikini modela, prva Bershka kolekcija kupaćih kostima nudi raznolikost u kojoj će svatko pronaći model u kojem će se osjećati dobro i izgledati odlično. Od jednodijelnog crnog kupaćeg kostima s modernim pomakom koji mu donose otvorena leđa do jednostavnih bikini modela s trendi gingham i leopard uzorcima, prve Bershka modele otkrijte u nastavku.

Foto: Bershka

 

Učitati još
Zatvori