Chic beretke su uvijek dobar dodatak jesenskim i zimskim kombinacijama

Chic beretke su uvijek dobar dodatak
jesenskim i zimskim kombinacijama

Hladna sezona nezamisliva je bez pomoći modnih dodataka čija uloga više nije samo i najjednostavnije kombinacije učiniti zanimljivima, već postaju izvor prijeko potrebne topline i zaštita od kiše, snijega i hladnoće. No, praktična uloga koju im svaku jesen i zimu nanovo prišivamo nije razlog da zanemarimo onu estetsku, posebice ove sezone kada se ona ponovno našla u prvom planu. Bilo da govorimo o praktičnim komadima poput šalova, šešira i čizama ili malih ukrasa poput marama, ogrlica i broševa, ove jeseni i zime možemo uživati u njihovoj raznolikosti i raskoši.

Vrijeme je za beretke

Jedan od najšarmantnijih modnih dodataka za hladne dane pronaći ćemo u beretki. Vunena kapica jednostavnog dizajna i s naglašenom dozom pariškog šarma već nekoliko desetljeća suvereno vlada modnom scenom. Nova sezona donijela joj je nekoliko različitih izdanja – u kombinaciji s novim materijalima i bojama ili u klasičnom izdanju, beretke će nas i ove jeseni i zime osvojiti svojim neodoljivim šarmom.

Od H&M-a i Manga do novog omiljenog online shopa Zalando – u nastavku donosimo najbolje beretke među kojima ćete pronaći onu savršenu za svoj jesenski i zimski stil i ormar.

H&M

Mango

Zalando

Brixton (Zalando)
Monki (Zalando)
Calvin Klein (Zalando)
Lauren Ralph Lauren (Zalando)
Lauren Ralph Lauren (Zalando)

Foto: Instagram, H&M, Mango, Zalando

Učitati još
Zatvori