20 ‘basic’ komada za proljeće ispod 200 kuna koje želimo

20 ‘basic’ komada za proljeće
ispod 200 kuna koje želimo

Počeli smo s odbrojavanjem posljednjih 10 dana do početka proljeća. Temperature su u porastu već neko vrijeme i sunce nam podiže raspoloženje gotovo svaki dan. Modni procvat započeo je i u omiljenim high street prodavaonicama gdje smo pronašli odlične komade za svaki dan. Dolazak nove sezone sa sobom donosi i želju da osvježimo garderobu, ali po mogućnosti bez velike investicije.

Basic komadi za proljeće nosit ćemo i u ljetnim mjesecima stoga je idealno vrijeme za potragu savršenog komada koji čini ‘staple’ asortimana svake modne entuzijastice. Bezvremenske pamučne majice, dobre plave traperice i balerinke su definitivno omiljeni komadi u kojima ćemo provesti proljeće.

Proljetni basic komadi za svaki ormar

Svakodnevne kombinacije najbolje su kada ih kombiniramo s jednostavnim komadima. U šetnji gradom i izlozima omiljenih high street dućana pronašli smo pregršt ideja za odlične outfite koje možemo početi nositi već sada. Insta djevojke su međutim, najbolja inspiracija i svakom fotkom dokažu nam kako basic komadi mogu izgledati odlično. Bez obzira na to odijevate li se za poslovnu, formalnu prigodnu ili ležernu poslijepodnevnu kavu, oni su neizostavan detalj u procesu slaganja looka.

Klasični komadi u novim kolekcijama i ove su godine dobili moderan pomak. Poneki prorez na neobičnom mjestu ili upečatljivi detalj.. Sigurno ste čuli za onu: manje je više. Vođeni time pročešljali smo high street ponudu i pronašli odlične, jednostavne, bezvremenske komade za svaki dan- ispod 200 kuna.

Što smo pronašli do 200 kuna?

H&M

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

H&M

H&M

Mango

Mango

Mango

Pull&Bear

Reserved

Reserved

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

ZARA

ZARA

ZARA

 

Foto: Instagram, ZARA, Mango, Stradivarius, Reserved, Pull&Bear, Bershka, H&M

 

Učitati još
Zatvori