Ljetni basic komadi s kojima neće postojati problem “ne znam što odjenuti”

Ljetni basic komadi s kojima neće postojati problem “ne znam što odjenuti”

@_jessicaskye

Svake sezone svjedočimo novim trendovima, kako u modnom, tako i u svijetu ljepote, no tek su rijetki koji uspiju “preživjeti” duže od nekoliko sezona, zadržati se u ormaru i postati modni klasici kojima se uvijek vraćamo. Međutim, upravo su takvi komadi one u koje vrijedi uložiti jer se mogu kombinirati na brojne načine te ih se svakim nošenjem može ponovno osvježiti, a dovoljno im je tek dodati nekoliko detalja. Ono što su u zimskoj i jesenskoj modnoj sezoni crna kožna jakna, jednostavan kaput, bikerske čizme, baloner i dolčevita u nekoj (ne)boji, to su u ljetnim danima jednostavne natikače, crna ili bijela basic majica, cullote hlače, suknja midi dužine, komadi od lana…

Jedan komad u različitim prigodama

Dodatan plus ovakvih jednostavnih komada je taj što se mogu nositi u različitim prigodama i na različite načine. Primjerice, jednostavna bijela majica u kombinaciji s kratkim hlačicama, klasičan je izbor za odlazak na plažu ili na kavu, dok se u večernjim satima može kombinirati s midi suknjom ili bermudama. Ako vam se takav komad čini monoton ili dosadan, uvijek ga možete upotpuniti nizom lančića ili maramom, dodacima koji nikad ne izlaze iz mode.

@taylranne

Isto tako, laneni kombinezon s natikačama i šeširom poslužit će za obavljanje svih dnevnih obveza, a za večernje prigode dovoljno je tek natikače zamijeniti sandalama s visokom potpeticom, a umjesto šešira, odjevnoj kombinaciji dodati zlatne naušnice i – spremni ste za izlazak! Kombinacija i ideja je uistinu mnogo, a samo treba pustiti maštu na volju. Zavirili smo u dizajnersku i high street ponudu i pronašli odlične ključe komade s kojima će ljetno odijevanje biti pojednostavljeno, a vama će se, uz minimalne promjene modnih dodataka ili spajanje različitih komada, činiti kao da svaki put imate neki novi odjevni komad u ormaru – a time nestaje i onaj vječan jutarnji problem pod imenom “ne znam/nemam što odjenuti”!

Topshop
Mango
Bershka
H&M
H&M
Zara
Mango
Zara
basic komadi
H&M
basic komadi
Top shop
basic komadi
Zara
basic komadi
Wandler (Net a Porter)
basic komadi
Ray Ban
basic komadi
Zara
basic komadi
Stradivarius
basic komadi
&Other Stories

Foto: Instagram, Zara, Topshop, H&M, Stradivarius, Mango, & Other Stories, Net a Porter

Učitati još
Zatvori