Basic hoodice i sweatshirts za svaki dan

Basic hoodice i sweatshirts
za svaki dan

Kad je riječ o modi i trendovima, ova godina je veoma specifična. Zakoračili smo u 2020. kao i u svaku drugu, počeli upoznavati novi ciklus trendova i onda je svijet u ožujku stao – svi smo se povukli u domove, poslovi koji su se mogli odraditi od kuće su se relocirali u dnevne i radne sobe, a odjevne kombinacije su pale daleko u drugi plan.

Athleisure se vratio

Izvukli smo trenirke i tajice, sweatshirts i hoodice, debele čarape i tenisice, pa u onim rijetkim trenucima kad smo ulovili slobodno vrijeme za šetnju kvartom ili šumom nismo se ni presvlačili, zadržali smo taj najopušteniji mogući look. I taj je moment kreirao najsnažniji ovogodišnji trend – athleisure se vratio u punom jeku, potpomognut oversized komadima i danas više od svega uživamo u prevelikom pletivu, širokim setovima trenirki, predimenzioniranim kaputima.

Mango

Udobne hoodice i sweatshirts su se istaknuli kao najpoželjniji trend, ali ne samo dok sjedimo u kućnom uredu nego ili gledamo seriju na kauču već i u kombinaciji s komadima za sređeniji look. Hoodice i sweatshirts doslovno možete nositi svaki dan, na donji dio trenirke i tajice ili na kožne hlače ili preko haljine. Uživamo se zamotati u topli pamuk, a i krojevi su uvelike modernizirani za fashion lookove.

Najbolje hoodice i sweatshirts u trgovinama danas

Možete birati između oversized modela u čijoj se toplini topite ili kraćih, cropped modela, s puf rukavima i zanimljivim porubom koji tako dobro izgleda na traperice. Ponuda je doista velika i svatko može pronaći nešto za sebe – mi smo odlučili istražiti najbolje basic modele u klasičnim bojama.

& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Whistles
The Frankie Shop
Paradised
Mango
Mango
Mango
Mango
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
Cotton Citizen
Cotton Citizen
Cotton Citizen
Arket
Arket
Arket
Arket
American Vintage
American Vintage
American Vintage

Foto: Instagram, Arket, American Vintage, Cotton Citizen, Mango, & Other Stories, H&M, Zara, Net a Porter, Whistles

Preporuka

Zatvori