Axel Arigato tenisice: Modeli koje želimo nositi od jutra do večeri
Axel Arigato tenisice: Modeli koje želimo nositi od jutra do večeri

Axel Arigato tenisice: Modeli koje želimo
nositi od jutra do večeri

Posljednje vrijeme svi su ludi za tenisicama. Ne znamo kada je neki komad doživio hype kao one, a popularni su svi modeli – od trkačkih do elegantnih. Izabrati novi model tenisica u moru izbora je postalo zahtjevno. Svi brendovi se trude izbaciti novi komad koji će biti ljepši i popularniji od prethodnog.

Osim toga i visoke modne kuće su kreirale svoje verzije tenisica i od toliko izbora teško nam se odlučiti. Neki modeli, poput Adidas Samba su rasprodani i nije ih moguće više naći, ali s druge strane možda bismo uložili u model koji nije toliko rasprostranjen. Istražujući nove kolekcije, za oko su nam zapele Axel Arigato tenisice koje su ‘it’ komad nove sezone.

Axel Arigato – brend koji obožavaju fashionistice

Axel Arigato je švedski brend osnovan 2014. godine. Njihova inovativna tehnologija, dizajn i kvalitetna koža su ih lansirali uz neke od najpopularnijih brendova kada govorimo o tenisicama. Riječ je o udobnim, pomalo robusnim modelima koji su hibrid trkačke i gradske tenisice. Dolaze u raznim bojama, a modeli su im iz godine u godine ljepši.

Ove tenisice možete nositi na trening, posao, u grad ili pak na poslovno odijelo. Nama se najviše sviđaju bijeli modeli s detaljima u vidu zelene ili narančaste, no ako želite upečatljive detalje, možete se odlučiti za model u plavoj ili narančastoj boji.

Modeli nas malo podsjećaju na Balenciaga runner model, ali nisu toliko glomazni. Možemo ih zamisliti na sportske, ali i elegantne kombinacije. Danas se tenisice zaista nose na sve i dio su dnevne garderobe bez obzira kamo išli. U tom smislu se isplati uložiti u kvalitetan model koji ćete kombinirati svaki dan, a da vam je istovremeno udoban.

Nekada nismo mogli zamisliti tenisice uz poslovni look, ali moda se mijenja i donosi neke nove trendove. U nastavku izdvajamo najljepše modele Axel Arigato tenisica koje možete pronaći u zagrebačkoj trgovini Garderoba Concept Store, a sve modele možete pogledati na Axel Arigato web shopu.

Foto: Instagram, Axel Arigato.

Učitati još
Zatvori