Instagram profil austrijske blogerice mjesto je modne inspiracije

Instagram profil austrijske blogerice
mjesto je modne inspiracije

U online svijetu društvenih mreža nikada nije dosadno, pogotovo kada je riječ o traženju inspiracije. Gotovo uvijek pronađemo što tražimo, a svaki profil vodi nas na neki drugi i tako se od jedne ideje rađa pregršt novih. Prvi mjesec u godini ionako je ‘spor’ i pomalo melankoličan, stoga nam motivacije za odijevanje ponekad nedostaje. U potrazi za nekim novim trendovima naišli smo na Instagram profil koji nam se jako svidio.

Austrijska blogerica Sonia počela je pisati i blog soniaheartsfashion, koji je pravo mjesto za sve ljubiteljice mode i putovanja. Dvadesetpetogodišnja lijepa Indijka odrasla je u Beču, a uz smisao za pisanje, interes za modu pokazala je već od malih nogu. Baš kao što će i većina blogerica priznati, popularnost je došla slučajno, a Instagram profil krenuo je kao hobi. Okupili smo najbolje kombinacije, potražite ih u nastavku.

Austrijska blogerica osvojila nas je jednostavnošću

Djevojke koje vole modu i pritom vole motivirati druge da odijevanje shvate kao zabavan dio svakodnevice, posebno je zanimljivo pratiti. Austrijska blogerica jedna je od njih, jer svojim modnim izričajem i šarmom gdje god se pojavi, inspirira. Zimske kombinacije koje je u proteklim mjesecima objavljivala na svom profilu odišu jednostavnošću. Osim što su nosive svaki dan, nekim detaljem uvijek ih podigne kako ipak ne bi bile ‘obične’ svakodnevne. Njezin stil mogao bi se opisati kao chic casual što u hladnim danima zapravo i tražimo.

Šarmantni modni izbor za svaki dan

Jednostavne, a opet stylish tako bi se mogle opisati odjevne kombinacije koje austrijska blogerica svakodnevno dijeli na svom Instagramu. Beč je poznata shopping destinacija koja osim turističkih atrakcija ima i široku ponudu high street ali i high end prodavaonicama koje trendseterice ne zaobilaze. Sonia dobro zna da se tajna dobrog stila krije u umijeću kombiniranja skupih, dizajnerskih i povoljnih komada. Gradskih ulicama stoga će često prošetati u Zarinom pletivu i dizajnerskoj torbici, a omiljen brend joj je, čini se i & Other Stories.

Foto: Instagram (soniaheartsfashion)

 

 

 

 

Učitati još
Zatvori