Divna high street kolekcija koja donosi sve trendi modele za romantične ljetne kombinacije

Divna high street kolekcija koja donosi sve trendi modele za romantične ljetne kombinacije

High street brend & Other Stories jedan je od onih o kojima se iz godine u godinu sve više priča. Iako se na svom početku istaknuo kao sestrinski brend popularnog švedskog high street brend H&M, & Other Stories je u samo nekoliko kolekcija osvojio modnu publiku. Pomno osmišljene i kurirane kolekcije s naglaskom na najnovije trendove iz modnog svijeta, ali i one uvijek popularne i u svakoj garderobi nezaobilazne modne klasike i basic modele, & Other Stories istaknule su kao jedan od najboljih brendova na high street sceni.

Nedavno, & Other Stories je uveo dostavu u Hrvatsku – vijest koja je oduševila mnoge domaće obožavatelje popularnog švedskog brenda za čije smo odjevne komade i modne dodatke dosad morali potegnuti do Beča ili dalje.

Potraga za romantičnim modelima koje ćemo nositi cijelo ljeto još jednom nas je odvela u njegov online shop.

Romantični modeli stvoreni za ljeto

S naglaskom na neodoljivu jednostavnost i najveće trendove sezone, & Other kolekcija okupila je sve modne favorite za ljetne dane. Među najpoželjnijim modelima popularnog high street brenda istaknuli su se oni koji jednostavne krojeve i nove trendove spajaju s romantičnim karakterom.

U središtu romantičnih & Other Stories modela nalazi se ultimativni ljetni favorit – mala bijela haljina. Uz nju, u kolekciji ćete pronaći i lagane mini i midi suknje, omiljeni T-shirt u lanenom izdanju, te nekoliko ključnih modnih dodataka za tople i sunčane dane – pletenu torbu, slamnati šešir i efektne komade zlatnog nakita. Kako bi romantičnim i ženstvenim modelima dao moderan izgled, & Other Stories spojio ih je s neutralnom paletom boja, prozračnim materijalima i raskošnim teksturama.

Najljepše romantične modele sezone izdvojili smo u nastavku, a sve ih možete naručiti na stories.com.

Foto: & Other Stories

Učitati još
Zatvori