Romantično i ljupko donje rublje za proljetnu sezonu

Romantično i ljupko donje rublje
za proljetnu sezonu

Pripreme za novu sezonu u ormaru su počele. Neke od favorita o kojima maštamo ili koje smo već dodale u svoje shopping košarice otkrile smo vam u novoj modnoj rubrici Modna shopping lista. Iako su se novi odjevni komadi i modni dodaci poput prugaste košulje, tenisica i balonera našli na vrhu naše shopping liste, donje rublje je još jedna stvar u proljetnoj garderobi na koju nećemo zaboraviti.

Svake sezone, u svoju kolekciju volimo dodati nekoliko novih modela donjeg rublja. O kakvom donjem rublju maštamo ovog proljeća? Jednostavnom, ugodnom i romantičnom – baš poput samog proljeća. Odlične modele već smo pronašle – i to s high street potpisom!

Romantično i nježno donje rublje

Nakon proljetne kolekcije u kojoj je predstavio odjevne komade i modne dodatke koji će obilježiti nadolazeću sezonu, high street brend & Other Stories predstavio je i odličnu kolekciju donjeg rublja koje ćemo nositi ispod proljetnih modnih favorita.

Kada govorimo o donjem rublju, & Other Stories najavio je proljeće kakvo smo i same priželjkivale – jednostavno i romantično. Popularni high street brend novim modelima vraća nas klasicima najfinijeg i najdelikatnijeg. S fokusom na bralette grudnjake i slip gaćice, svaki model inspiriran je prošlim vremenima, ali dolazi sa trendi pomakom. Sofisticiranost materijala poput nježne čipke i satena naglašena je istovremeno klasičnim, zavodljivim i svima omiljenim bojama – bež, crnom i nježnom ružičastom.

Cijelu liniju, unutar koje se nalaze i jednako ljupke pidžame i bodiji, pogledajte na stories.com.

Foto: Instagram, & Other Stories

Učitati još
Zatvori