Zimski dani stvoreni su za udobno i fino pletivo od kašmira

Zimski dani stvoreni su za udobno i
fino pletivo od kašmira

@carodaur

Raskošan, mekan i udoban, kašmir je kroz desetljeća zadržao status luksuznog klasika. Od jednostavnih modela koji predstavljaju jedan od svevremenskih komada unutar svakog ormara do njenih novih izdanja inspiriranih promjenama koje iz sezone u sezonu donose novi trendovi u modnom svijetu, kašmir je jedan od materijala kojima se uvijek rado vraćamo i, bez sumnje, najpoželjniji materijal za izradu najfinijeg pletiva. Osim što je zbog svojeg luksuznog izgleda poželjan u svakoj garderobi i kombinaciji, kašmir se svojom udobnošću, izdržljivošću i mekoćom ističe kao luksuz vrijedan investicije.

Danas, kašmir je raskošniji i dostupniji no ikad, a želite li svojoj zimskoj garderobi dodati dašak njegovog luksuza, u nastavku upoznajte Allude.

ALLUDE – KAŠMIR U SVOJEM NAJBOLJOM IZDANJU

Priča o njemačkom brendu Allude započela je s Andreom Karg, osnivačicom brenda, i idejom stvaranja vječno elegantnih i privlačnih kombinacija. Kako bi ostvarila svoju početnu viziju, Andrea se okrenula kašmiru koji se istaknuo kao savršeni odabir ne samo za kreiranje klasičnih pulovera i kardigana, već i cijelog niza modnih dodataka poput finih i toplih šalova, rukavica i kapa. U dizajn svakog Allude komada od kašmira Andrea je utkala svoj nevjerojatan osjećaj za dizajn koji je privlačan, koliko i klasičan.

Naoružana intuicijom, kreativnošću i odlučnošću, Andrea Karg stvorila je brend koji je redefinirao kašmir kroz kolekcije koje su eleganciju i suptilnu senzualnost kašmira pretvarale u ženstvene i nekonvencionalne komade. Njezin prvi komad pletiva, pulover od kašmira s V izrezom u petnaest različitih boja u trenu je pronašao svoje mjesto na policama najvećih njemačkih modnih dućana i sve do danas ostao njihov najprodavaniji dizajn.

@franziskanellessen

Danas, brend Allude danas iza sebe ima dvadeset i pet godina posvećenosti kreiranju najboljih komada pletiva od raskošnog i luksuznog, mekog i toplog kašmira zbog čega je dobro znano ime na modnoj sceni kojem se uvijek vraćamo s prvim hladnim danima. U potrazi za onim savršenim jednostavnim komadom pletiva koje u zimsku garderobu unosi bezbroj različitih kombinacija i toplinu koju ništa ne može nadmašiti, Allude se istaknuo kao brend koji uvijek nudi savršeni odgovor u privlačnim modelima i najfinijem kašmiru.

Osim posvećenosti kreiranju najboljih komada pletiva od finog kašmira koji su se istaknuli kao jedna od najboljih modnih investicija koju si možete priuštiti unutar zimske garderobe, brend Allude i njegova osnivačica Andrea Karg oduvijek su bili strastveni i oko učenja modne publike o samom kašmiru, njegovoj povijesti, načinu izrade i održavanju koje je izuzetno bitno za svaki komad pletiva od kašmira kako bi se u vašem ormaru zadržao što duže, u svojem punom sjaju zbog čega je Andrea napisala knjigu Cashmere. U predivnom coffee table izdanju, va knjiga savršeni je poklon za sve ljubitelje kašmira i brenda Allude.

ALLUDE KOLEKCIJA ZA ZIMU 2018./2019.

Zimska kolekcija brenda Allude ni ove godine nije razočarala i donosi sve one ključne komade pletiva koje možemo poželjeti u svojoj garderobi u njihovom najboljem izdanju. Najbolje modele iz zimske kolekcije koje smo izdvojili u nastavku možete pronaći i u zagrebačkom Indigo Storeu, a više o brendu, njegovoj filozofiji i njegovim kolekcijama možete saznati na allude.com

Foto: Instagram, Allude

Učitati još
Zatvori