Elegantna, a tako jednostavna modna kombinacija koja baš svima dobro stoji

Elegantna, a tako jednostavna modna
kombinacija koja baš svima dobro stoji

Za sve one dane kada ne želimo razmišljati o tome što ćemo nositi i minimalno vremena posvećujemo biranju outfita, spoj odjevnih komada u bijeloj boji bit će izbor s kojim ne možete pogriješiti.

Bijelu smo zavoljeli kao onaj svjetliji dio minimalističke, klasične i mnogima omiljene crno-bijele kombinacije boja. Donedavno, crna je bila ona koja je prevladavala u jednostavnim crno-bijelim kombinacijama. Ipak, svojom jednostavnošću i elegancijom, bijela se istaknula i u posljednjih nekoliko sezona očarala ljubiteljice minimalizma i potisnula svaku drugu boju iz minimalističke modne igre.

Nakon što je osvojila ljubiteljice jednostavnih komada i kombinacija, bijela je prerasla granice minimalizma i postala jedan od najpopularnijih trendova koji će u 2022. godini osvojiti svaki ormar i stil.

Outfit ideje u nijansama bijele boje

Bilo da tražite inspiraciju za novu poslovnu ili ležernu vikend uniformu ili idealnu kombinaciju za svečane prigode, s bijelom bojom ne možete pogriješiti. U snježno bijelim kombinacijama modni dodaci u bojama metala ili u crnoj boji dodatno će naglasiti njezinu sofisticiranu stranu. No, želite li se poigrati i bijeloj dodati malo boje, istražite različite modne dodatke u najluđim bojama i uzorcima jer popularna off white nijansa će se lako složiti sa svakom od njih.

Iako je donedavno bila sinomnim za ljetne dane i nezaobilazni dio ljetne garderobe kada nas prozračne kombinacije bijele boje spašavaju od vrućina, bijela je polako osvojila različite stilove i estetike, garderobu namijenjenu različitim prigodama i, konačno, osvojila omiljene zimske komade poput oversized pletiva i kaputa te bezvremenske klasike poput poslovnog odijela, haljine i tenisica kao nezaobilazne udobne obuće ležernog stila.

Naravno, modne favorite u nijansama bijele boje nosit ćemo i tijekom toplih proljetnih i ljetnih mjeseci kada će najpopularnije outfit ideje biti one čijem će se središtu nalaziti mala bijela haljina i bijeli modeli od lana.

Učitati još
Zatvori