All black kombinacije ljeti izgledaju posebno moćno

All black kombinacije ljeti
izgledaju posebno moćno

Kao da pravila više uopće vrijede, navikli smo da ljeto ide ruku pod ruku sa svjetlijim tonovima. Bijela i nijanse bež te sve nježne boje na spektru automatski ćemo birati s visokim temperaturama, a tamne tonove ostavit ćemo za zimu. No ima nešto posebno moćno u crnim kombinacijama koje ljeti šeću gradskim ulicama, moćno, beskompromisno, zavodljivo i snažno.

All black za ljeto…

Bilo da se radi o crnoj haljini, kombinezonu ili nekom trećem looku posebno će dobro naglasiti preplanulu put, a s odabirom all black outfita za ljetne večernje izlaske ne možete pogriješiti. Uvriježene u večernjim satima, crne kombinacije nisu rezervirane samo za vrijeme kad sunce zađe jer crne ljetne haljinice, minice i topiće možete nositi i tokom dana. Potkrade li se malo druge boje u vidu cipela ili torbice, nema veze, i to je dopušteno.

A post shared by Petra (@pepamack) on

Odlično to dokazuju i svjetske trendseterice, od kojih neke cijeli svoj stil baziraju na crnoj boji, u svako doba godine – pa tako i ljeti. Kod njih na profilima se uvijek možete inspirirati za sofisticirane lookove kojima godišnje doba ne diktira promjenu. U nastavku smo izdvojili naše favorite – možda i vas potaknu da iz ormara izvučete crne komade i kreirate svoj dnevni look.

A post shared by Petra (@pepamack) on

A post shared by LOQ (@loq) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori