Jednostavna i chic outfit ideja stvorena za ponedjeljak

Jednostavna i chic outfit ideja
stvorena za ponedjeljak

Nakon opuštenog i idiličnog vikenda, stiže nam ponedjeljak – dan kada je najteže ustati iz kreveta jer donosi povratak u realnost i hektiku radnih dana. Kako bismo spremno i samouvjereno zakoračili u novi tjedan i ponedjeljak doživjeli kao mali novi početak, a ne kao kraj vikenda, nekoliko sitnica možemo učiniti već u nedjelju navečer. Jedan od njih je odabir outfita.

Outfit formula stvorena za ponedjeljak

Odgovor na pitanje Što odjenuti danas? najteže je pronaći u ponedjeljak ujutro. Problem s kojim se uvijek iznova susrećemo istovremeno je i onaj koji vrlo lako možemo riješiti. Sve što trebamo je savršenu kombinaciju u kojoj ćemo se osjećati ugodno i izgledati dobro pronaći večer ranije. Razmišljanje unaprijed uvijek nam ostavlja prostora za modnu igru, no kada je ponedjeljak u pitanju – što jednostavnije, to bolje. Koja je outfit formula kao stvorena za ponedjeljak?

Jednostavne i chic all black kombinacije

Monokromatski all black look jedan je od omiljenih trikova modnih influencerica koji, uz minimalno razmišljanja i uloženog truda, uvijek donosi dozu elegancije i dojam sređenosti. Upravo se zbog spoja jednostavnosti i chic izgleda ističe kao outfit formula stvorena za ponedjeljak.

U spoju s klasičnim krojevima, toplim tkaninama, zanimljivim teksturama i trendi detaljima, crna boja i ove se sezone nalazi iza nekih od najpoželjnijih modnih noviteta i modernih klasika. Kako u trenu stvoriti chic look za jesenski ponedjeljak ili bilo koji drugi dan kada ne znate što odjenuti? Modne favorite u crnoj boji spojite zajedno u efektan look s kojim baš nikad ne možete pogriješiti.

Klasično odijelo s modernim pomakom u crnoj boji bit će odličan izbor za poslovni look, omiljenoj ležernoj kombinaciji T-shirta i traperica crna boja dat će cool faktor i svestrani karakter, dok će mala crna haljina i ove jeseni biti onaj magični odjevni komad u kojem ćemo pronaći savršeni look za svaku priliku. Ova jednostavna outfit formula izgledat će još i bolje ako je zaogrnete modernim balonerom u bež boji ili joj dodate nekoliko efektnih modnih dodataka poput zlatnog nakita, svilene marame ili torbe u smeđoj boji.

Dozu outfit inspiracije za ponedjeljak i sve jesenske dane ispred nas, pronađite u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori