Jedna savršena haljina u kojoj se već zamišljamo ovog ljeta

Jedna savršena haljina u kojoj se
već zamišljamo ovog ljeta

Iako nas od ljetne sezone dijeli još mnogo mjeseci, renomirani modni brendovi već gledaju daleko unaprijed i zamišljaju kako će izgledati garderoba trendseterica u najtoplijim danima. Svjetski web shopovi već donose njihove modne sugestije za proljeće/ljeto 2018., a u moru odjevnih noviteta, moramo priznati da je našu pažnju najviše okupirala nova kolekcija australske dizajnerice Alice McCall. Za njen dizajn najbolje se zna upravo u Australiji, no polako, ali sigurno počeo je osvajati i ostatak svijeta. U ponudu ga je uvrstio omiljeni Net-a-Porter, a paralelno s time, Alice McCall osigurala si je mjesto u satnici NYFW-a. U sklopu njega će se 10. veljače prvi put predstaviti internacionalnoj publici, sa svojom ready-to-wear kolekcijom za jesen/zimu 2018./2019.

Brend Alice McCall inače postoji od 2004. godine i na australskom se tržištu pozicionirao kao niche modni brend sa zaigranim, a opet nosivim, ženstvenim komadima, koji također odišu jednom boho chic vibrom.

Savršena ljetna haljina

Resort kolekcija dizajnerice za 2018. jednostavno je sjajna te izbor divnih ljetnih komada u prvi plan naročito ističe jednu savršenu haljinu u kojoj se već možemo zamisliti ovog ljeta. Izrađena je od svile te se u nježnim i eteričnim valovima proteže sve do poda, a kombinacija blijedo breskvaste boje i točkica pun je pogodak za ljetnu sezonu, pogotovo u kombinaciji s preplanulim tenom. Ukratko, svaku ljetnu prigodu učinit će uistinu posebnom. Trenutno ju prodaje Net-a-Porter.

Alice McCall

Alice McCall3

Alice McCall2

Foto: Instagram, Net-a-Porter

Učitati još
Zatvori