15 outfit ideja za proljetne izlaske s kojima ne možete pogriješiti

15 outfit ideja za proljetne izlaske s
kojima ne možete pogriješiti

Svake godine, topli proljetni dani donose sam nalet energije i želju za izlaskom iz svoja četiri zida. Osim popodnevnih kava na suncem obasjanim terasama i vikenda provedenih u istraživanju novih mjesta i šetnjama gradskim ulicama, proljeće, nakon zatišja koje je donijelo razdoblje nakon blagdana, donosi i novu sezonu izlazaka. Osim promjena u raspoloženju, proljeće donosi i promjenu garderobe, što bitno mijenja modnu igru biranja savršene kombinacije za ludi tulum, kućni party ili kasnu večeru i piće s prijateljima.

OUTFIT IDEJE ZA VEČERNJE IZLASKE

Novi trendovi, jarke boje, romantične haljine i lepršavi materijali proljetnim kombinacijama za izlaske donose novo i svježe lice čiji smo povratak tijekom duge i hladne zime s nestrpljenjem iščekivali. Vrijeme je za velike promjene u party ormaru jer iako će šljokasti komadi i za najtoplijih dana ostati ultimativni party odabir, raskošni brokat zamijenit će razigrani cvjetni uzorak, bogatu teksturu baršuna sjajni saten, a boje dragulja vedri tonovi jarkih boja.

Od ležernih kombinacija traperice i crnog topa, ukrašenih tek decentnim zlatnim nakitom i spoja romantičnih volana s klasičnom i upečatljivom crvenom do poslovnog odijela u njegovoj najizazovnijoj varijanti i bezgraničnih igara boja, uzoraka i tekstura, najbolje outfit ideje za proljetne izlaske s kojima ne možete pogriješiti pronašli smo u ormaru jedne od najpopularnijih blogerica na svijetu – Aimee Song.

Kao jedan od ultimativnih modnih insajderica novog doba, Aimee se godinama nalazi na samom vrhu najpopularnijih i najutjecajnijih modnih influencerica – status koji uvijek iznova potvrđuje i opravdava svojim odličnim modnim izdanjima. Uvijek s dozom trendova, Aimee Song na najbolji način spaja modne klasike i modne novitete i stvara kombinacije koje istovremeno krase ženstveni izgled i odvažni karakter. Na njezin Instagram profil nerijetko ćemo svratiti po dozu modne inspiracije, kako za dnevne, tako i za one večernje kombinacije kao stvorene za lude izlaske i svečane večere.

U nastavku vam donosimo nekoliko ideja koje će vam pomoći da, bez puno razmišljanja, svom party outfitu poklonite njegovo novo proljetno lice koje spaja najbolje od omiljenih proljetnih komada i najnovijih trendova, baš poput poznate blogerice.

 

Foto: Instagram @aimeesong

Učitati još
Zatvori