Haljine u kojima ljeto traje vječno

Haljine u kojima ljeto traje vječno

Kako se kolovoz bliži svom kraju, teška se srca opraštamo s ljetnom sezonom i najradije bismo da ona potraje zauvijek. A na ljeto i onu tipičnu opuštenost i bezbrižnost koja vlada najtoplijim danima u godini podsjeća nam modni brend Acler, koji ima fantastične ljetne haljine. Nema sumnje da su one favorit u skoro svako doba godine, pa će nas čak i u jesenskim danima podsjećati na najljepše ljetne uspomene.

Modni brend Acler, inače je dostupan za isprobavanje i kupnju i kod nas, i to u zagrebačkom concept storeu Clan u Frankopanskoj ulici. Upravo na njihovim društvenim mrežama zamijetile smo pravu ljepoticu iz ljetne ponude brenda Acler, a to je haljina imena Bastia. Ona nas svojim stilom vraća u neke ranije modne dekade, no dobila je moderan twist i bez problema odnosi titulu ‘it’ haljine ljetne sezone.

Acler Bastia haljina – miljenica svjetskih trendseterica

Našu pažnju Bastia je privukla već na prvi pogled, i to u svom bijelom i limun žutom izdanju. Rekle bismo kako je riječ o savršenoj ljetnoj, ali i jesenskoj party haljini, koja skreće pozornost na noge, a dodatne poglede plijeni vrlo zanimljivim krojem i detaljima.

Veliki i predimenzionirani puf rukavi, romantični gumbići i zaigrana suknja na volane, samo su neke od čari ovog modela koji je već osvojio garderobe svjetskih trendseterica.

Acler je inače australski modni brend, u čijem dizajnu imamo priliku uživati i mi, a svoju priču započeo je s prvom kolekcijom u 2019. godini. Nije trebalo dugo da dođe na radar zaljubljenica u modu, a dizajnerice Kathryn Forth i Julia Ritorto pokrenule su brend kako bi ženama ponudile visoko kvalitetnu i cijenjenu modu, s rafiniranim minimalizmom u fokusu, za sve žene modernog doba.

Više o Bastia haljini koja se pokazala pravim hitom brenda Acler doznajte ovdje.

Foto: Acler

Učitati još
Zatvori