7 savršenih: traperice koje se 2021. vraćaju u naše ormare

7 savršenih: traperice koje se 2021.
vraćaju u naše ormare

Prve kolekcije za 2021. godinu su stigle u trgovine i online shopove naših omiljenih modnih brendova i istaknule odlične novitete među kojima se već iskristaliziralo nekoliko jasnih favorita. I dok će se neki od trendi noviteta u našim ormarima zadržati tek nekoliko mjeseci, druge ćemo nositi tijekom cijele godine – i svake sljedeće. Među prvim modnim favoritima za 2021. godinu vrijednim vaše pažnje istaknuo se jedan model traperica koji će obilježiti modne trendova i naše svakodnevne kombinacije u novoj godini.

Prvi modni favorit za 2021.

Traper je vječan, a početak nove godine savršeno je vrijeme da svojoj garderobi dodamo novi model. Ako je suditi prema prvim modnim kolekcijama za 2021., izbor traperica ove će godine biti raznovrsniji no ikad, a trendovi neće biti ograničeni samo na jedan model. Osim što donose raznolikost modela među kojima ćete lako pronaći onaj koji najviše laska vašoj figuri i najbolje odgovara vašem stilu, novi modeli traperica donose raznolikost i kada je kreiranje svakodnevnih kombinacija u pitanju. Bez obzira volite li skinny model ili ćete posegnuti za trendi trapezicama, svake traperice jednako će dobro izgledati u kombinaciji s trendi pletivom, klasičnim košuljama i ženstvenim bluzama.

Ipak, jedan model zahvaljujući svojoj svestranosti istaknut će se kao popularniji od ostalih. 2021. godina donosi nam veliki povratak vintage modela traperica.

7 savršenih Rouje vintage traperice 2021.
Rouje

7 savršenih: Vintage traperice

Visokog struka i ravnog kroja, vintage traperice jedan su od onih modela koji se neprestano vraća među modne trendove i u naše ormare. Inspiracija iza njih nalazi se u kultnom Levi’s 501 modelu, a modnom scenom vladale su i u osamdesetim i devedesetim godinama prošlog stoljeća. Prije nekoliko godina, vintage traperice vratile su se u modni svijet i brzo istaknule kao jedan od najpoželjnijih modela.

Nakon predaha od vintage modela koji nam je donijela 2020. tijekom koje su najviše pažnje plijenili slouchy modeli, ove se godine vraćamo neodoljivoj svestranosti vintage traperica koje laskaju svakoj figuri i savršeni su dodatak svakom ormaru i stilu. Iako ćemo it model traperica za 2021. moći pronaći u nekoliko različitih boja, kao najbolji izbor još jednom će se istaknuti modeli u klasičnoj traper plavoj boji. Upravo takvih 7 savršenih modela donosimo vam u nastavku.

Citizens of Humanity

7 savršenih Citizens of Humanity vintage traperice 2021.

GRLFRND

7 savršenih GRLFRND vintage traperice 2021.

Levi’s

7 savršenih Levi's vintage traperice 2021.

Rouje

7 savršenih Rouje vintage traperice 2021.

& Other Stories

7 savršenih & Other Stories vintage traperice 2021.

Mango

7 savršenih Mango vintage traperice 2021.

H&M

7 savršenih H&M vintage traperice 2021.

Foto: Instagram, & Other Stories, H&M, Levi’s, Mango, Net-a-porter, Rouje

Učitati još
Zatvori