7 savršenih: traperice za savršeni početak svake jesenske kombinacije

7 savršenih: traperice za savršeni
početak svake jesenske kombinacije

@wethepeoplestyle

Prvi jesenski dani označili su početak sezone hlača. Iako će romantična i ženstvena haljina svoje mjesto pronaći u jesenskom, pa čak i u zimskom ormaru, hlače će se ove sezone istaknuti kao apsolutni favorit unutar naših ormara i svakodnevnih kombinacija. Jesenski trendovi u centar pozornosti stavili su nove modele poslovnih hlača koji su transformirali njihov klasičan izgled te trendi traperice.

Nakon što su krajem 2000-ih najpopularnijim modelom postale skinny traperice, uske poput druge kože, čvrstom traperu dodane su velike količine elastina, a klasični modeli nakratko su izgubili popularnost. Posljednjih nekoliko sezona, s završetkom vladavine skinny modela, popularnost su vratili modeli slični onom izvornom – širih nogavica, višeg struka, izrađenih do traper materijala u njegovom izdržljivom i čvrstom oblikom, bez elastina.

SAVRŠENE TRAPERICE ZA JESENSKE KOMBINACIJE

Ove jeseni i zime, izbor traperica raskošniji je no ikad, a trendovi više nisu ograničeni samo na jedan model. Bilo da volite uske traperice koje prate liniju noge, efektne trapezice ili trendi cropped modele, ove ćete sezone lako pronaći savršeni model za svoj ormar i stil!

Od high enda preko kultni brendova jeansa do high streeta, u nastavku donosimo najbolje modele za svaki budžet, svaku figuru i svaku jesensku kombinaciju.

Rouje
Levi’s
Citizens of Humanity
Frame
Reserved
Replay
Topshop

Foto: Instagram, Levi’s, Net-a-porter, Replay, Reserved, Rouje, Topshop

Učitati još
Zatvori