7 savršenih: Najpopularniji komad 2021. nosit će status ‘it’ modela i ove godine

7 savršenih: Najpopularniji komad 2021. nosit će status ‘it’ modela i ove godine

Među najpopularnijim temama u modnom svijetu uvijek se ističu odjevni komadi i modni dodaci koji su zapravo vrijedni naše pažnje i investicije. Od elegancije modnih klasika preko jednostavnosti basic modela do modnih noviteta koji dolaze s predznakom svestranih, na listi najboljih odjevnih komada i modnih dodataka koje možemo dodati u svoje ormare uvijek se nalaze modeli iza kojih se nalazi provjerena kombinacija jednostavnih krojeva, neutralnih boja i kvalitetnih materijala.

Jedan od odjevnih komada koji se na listi najboljih u modnom svijetu nalazi desetljećima, koji se u 2021. istaknuo kao jedan od najpopularnijih komada, a koji će status it modela nositi i u 2022. godini je prugasti pulover.

It model 2021. koji ćemo obožavati i u 2022.

Na početku nove godine unutar svojih ćemo ormara tražiti savršeno osvježenje. U potrazi za najboljim odjevnim komadima koje na početku 2022. godine možemo dodati u svoju garderobu već se istaknulo nekoliko modela među kojima se kao najpopularniji i najsvestraniji ističe prugasti pulover.

Istovremeno klasičan i trendi, jednostavan i efektan, prugasti pulover je modni favorit koji krije bezbroj različitih outfit ideja i svakom looku daje chic izgled. Kako izgledaju najbolji modeli iz aktualnih kolekcija koje ćemo nositi u 2022.?

Prugasti pulover u najboljim modelima

Kao najpopularniji modeli prugastog pulovera još uvijek se ističu oni koji donose kombinaciju prugica u tamnoplavoj i bijeloj boji.

Uz njegovo klasično izdanje, nove kolekcije donijele su i nekoliko novih, jednako svestranih i chic modela. I dok su bijelu boju zamijenile nijanse bež boje, tamnoplavu u nekoliko popularnih modela zamjenjuje crna boja.

Osim u blagom odmaku u boji prugastog pulovera, modni brendovi predstavili su odmak i kada je riječ o kroju te debljini prugica. S polo kragnom i patentnim zatvaračem, zanimljivim izrezom, s dodatkom gumbi zlatne boje i uzorkom kornjačevine ili u prugicama različitih debljina, prugasti puloveri izgledaju bolje no ikad.

Kako ćemo nositi prugasti pulover u 2022.? U ležernoj kombinaciji s plavim trapericama, chic izdanju s poslovnim hlačama ili u cool spoju s kožnim hlačama. Prebačen preko ramena u kombinacijama u kojoj glavnu ulogu igraju blejzer ili haljina još jedna je od odličnih outfit ideja iz ormar modnih trendseterica koje ga nose. Čak i tijekom najtoplijih proljetnih i prvih ljetnih dana, prugasti pulover će se zadržati među našim favoritima – tada ćemo ga kombinirati s kratkim hlačama i slip suknjama.

U nastavku donosimo prugasti pulover u 7 savršenih modela koje ćete nositi cijelu 2022. godinu.

Frame

Massimo Dutti

La Ligne

Arket

Sézane

Mango

H&M

Foto: Instagram, Arket, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Sezane

Preporuka

Zatvori